A proč se teda psalo, že si to před závodem domluvili a několikrát mu to i opakovali do vysílačky Multi 21? No ono je to jedno nemá smysl rozebírat něco co bylo xkrát probrané, ale v tomhle teda ta tvá objektivita silně kulhá.
Ano, nemá to smysl, takže nevím, proč jste s tím začali. Celkem mi to nevadí, protože celé multi 21 není v rozporu s tím, co nahoře píšu, naopak to podle mě potvrzuje. Pokud to podle Tebe naopak potvrzuje moji neobjektivitu, tak s tím dokážu žít. Aspoň si od těch vašich suverénních osobních hodnocení odpočinou ostatní, kteří jsou jinak běžně terčem .
No po Piastrim si taky chtěla aby pouštěl Norrise, a když si dovolil ho předjet v Monze, tak si snad napsala, že je to vychčijád nebo co, přitom tam si skutečně nic nedomlouvali, tak jako tomu bylo v případě Multi21. Za mě to neni osobní hodnocení tebe, ale konstatování toho, jak to vidím. Kdyby to tolik nebilo do očí, tak na to reagovat nebudu. To je celé.
Tak s Vettelem se domluvili i ve Ferrari že Leclerc mu poskytne na startu závěs a když ho tím předběhne tak mu to pak zase vrátí, … zbytek známe
Tak ta sedla
JInak koukal jsem se před chvílí ze záznamu a musím říct, že Ferrari udělalo závod zábavnějším a napínavějším, hlavně tedy druhou půlku. To jejich (ne)přehazování bylo tak dokonalé, že tomu fakt chybělo jen to, aby Sainz nakonec Hamiltona předjel. To bych se smál ještě zítra. Tou druhou výměnou ztratili skoro 1 s, čímž umožnili Carlosovi se dotáhnout zpět do DRS, ačkoliv před tím byl už 2 s pozadu. Pochopitelně i u Mercedesu byli určitě za ten dárek rádi.
Dík, ale mně tohle celé nedělá radost. Holt mě léty asi opouští smířlivost a nadhled, však pořád říkám, že jsem jenom normální člověk. Za chvíli budu mít cedulku “nekrmit, nedráždit” .
Tak konečně jsi viděl první závod.
Hele, už jsi dneska dostal od @Evap (i když si to asi neuvědomuješ).
Jinak od minulého závodu se nám rozdíl zvětšil na 14:0. A stále platí, že synátor uzavírá první desítku, zatímco někteří tu druhou (2 vyhození, jeden třetiligový a … )
Co jsem dostal od Evap? To fakt nevím…
Ale jsem rád, že ses projevil konečně. Nemá smysl to v sobě dusit.
Hobby driver, amatersky tenista a profesionalny syn uz je favoritom v timovom suboji.
Skoda, ze sme mu neverili pred sezonou, mohlo byt zarobene.
Tak jak by mu kdokoliv mohl věřit, když obě dvě sezony před tím měl Alonso cca 3x víc bodů než Stroll.
Zajímavý že fujtajblici o bodech před tím nic nepsali, až teď, když má Alo docela velkou smůlu na body. Zajímavé…
btw.: na to, že se s Astonem za normálních podmínek bodovat nedá, má Alonso při téhle konstelaci stále docela nízký kurz.