Leclercov plač začal ešte pred cieľom: Myslel som na veľa ľudí, otca, Julesa… | Magazín F1 - F1online.sk

Nie je to len také „obyčajné“ víťazstvo na domácej trati. Charles Leclerc mal v minulých rokoch našliapnuté na víťazstvo niekoľkokrát, ale kombináciou smoly a vlastných i tímových chýb sa zrodilo akési monacké prekliatie. To sa tento víkend definitívne skončilo, čo ešte umocnilo emócie Charlesa Leclerca.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/156200/leclercov-plac-zacal-este-pred-cielom-myslel-som-na-vela-ludi-otca-julesa
2 Likes

Vyhrát Monako je vyjímečné pro každého jezdce a obzvláště pro domorodce kterým se tradičně úspěchy na domácí půdě zpravidla vyhýbají. :champagne:

1 Like

4 Likes

Dojaty bol aj princ,ked Charles prichadzal na bednu a zo zaberov bolo vidiet v jeho ociach slzy. Domacim to vitazstvo urobilo obrovsku radost, kedze oni nemaju sportove osobnosti svetoveho rangu.

2 Likes

Princ pozval celé Ferrari čo bolo v boxoch na párty ktorú platí on

Takhle se u nás po fotbalovém zápase házeli do potoka rozhodčí, kteří neuměli pískat. :rofl:

Keby sa narodnost viazala na miesto bydliska, tak by na tom bolo Monako so sportovymi osobnostami podstatne lepsie.

Tak to robi spravny princ, spravne ma byt knieza.:+1:
Inak on mal rad vsetkych sampionov a pamatam si na obdobie,ked so Schumim hraval kazdy rok beneficny futbalovy zapas v stredu pred pretekmi.

To je pravda, ale rodenych Monacanov - sportovcov nie je vela. Ak si dobre spominam, tak knieza Albert II. bol aj na nejakej olympiade a sutazil v boboch.:slightly_smiling_face:

1 Like

Ano, v rokoch 1988 az 2002 sa zucastnil na boboch dokonca na piatich olympiadach. Calgary, Albertville, Lillehammer, Nagano a Salt Lake City. Trikrat z toho bol dokonca nosicom vlajky. Na medailu to nevydalo.

zatial som nevidel ziadny zaber z dnesneho zavodu, ale je to nadherny pribeh. Vzdy som mu prial vitazstvo doma s Ferrari a mozno, je to lepsie ako vyhrat titul.