Ferrari opäť chýbal posledný krôčik, opäť nenašlo potrebné dve desatinky, ktoré znamenajú rozdiel medzi dobrým a zlým výsledkom. Na prvý pohľad to vyzerá, že tím z toho vyžmýkal maximum, keďže obaja piloti zajazdili takmer identické časy, ale na trati ako je táto a za takých okolností vždy dokážete nájsť magické dve desatinky.
Moze si buchat hlavu o stenu… mohol mat v monze slusne body + dnes mohol byt na PP… absolutne skolacka chyba, zbytocna… to nehovorim o tom, ze ta chyba mu istotne aj nahlodala sebavedomie, takze tam tiez mozno ostal nejaky cas
Na druhu stranu to aspon vyzera, ze Charles sa uz dokazal adaptovat na tie nove monoposty co do jazdeckeho stylu… to je podstatne do buducna, ze sa mu pomaly vracia tempo
Omielaš tu furt tie svoje báchorky, kde sú tie Hamiltonove víťazstvá a tituly s Ferrari, o ktorých si tu sníval posledné 2 roky? Naivný pepík, čo nevie napočítať do päť… Táhni, ochlasto…
Tebe by uz mali dat ban aspon na pol roka, zacinas byt mentalne na dne a tie urazky co tu predvadzas to je uplne dno nejake dedinskej krcmy s poctom obyvatelov 30.
A ty sa tiez spamataj. Takto sa mozes v krcme bavit, nie tu na ‘‘slovenskom’’ fore.
Jo, az na to ze my jsme byli obsazeni a vy jste od nas zdrhli k Hitlerovi jako banda zasranych sracu a nechali nas v prusvihu, tak pokracuj v trapnojizde, cekam ze ti par slusnych a rozumnych Slovaku prijde nalozit za to cos tady predvedl ko-kote
Práve som si ho zablokoval, nácka primitívneho a všetky jeho hlúpe príspevky a múdra mi zmizli. Mal som to spraviť už dávno, ale mal som s ním trpezlivosť, teraz môže písať tie svoje fantazmagórie o Hamiltonovi, . Dnes to vyzerá na peknú nedeľu