Leclerc z nehody neviní tím, Hamilton takmer tiež havaroval | Magazín F1 - F1online.sk

Deň plný vzostupov a pádov. Ferrari sa v sobotu v Miami opäť nevyznamenalo. Aj keď vzhľadom na konečný výsledok si Scuderia s Charlesom Leclercom určite nechala ujsť nemalú príležitosť, radšej nech sa niečo podobné stane pred šprintom, nie pred hlavnými pretekmi. Vo Ferrari nemusia byť celkom nespokojní, ale po sobote budú mať aj oni čo skúmať.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/197634/leclerc-z-nehody-nevini-tim-hamilton-takmer-tiez-havaroval

Hamík se zachoval kolegiálně a týmově omlouvá pochybení Leclerca. :+1:

Vážně jsi reagoval na mě?

proč Ferrari vy skratka musite niečo posrať tak niečo urobiť dobre čo da fanušikom nadej a pak ich zase sklamete je to furt do okola

Ber to pozitivne

ano, potom som to hned vymazal lebo som si uvedomil, ze to bolo neslusne, proste ma vytocil ten nezmyselny komentar co si tam napisal, nema to cenu ani komentovat

za ten komentar sa ale ospravedlnujem, nie som na to hrdy, ale stale nesuhlasim s tym ze by hamilton nejako klamal aby zakryl nejaku udajnu chybu leclerca, prosto a jednoducho interky dat do toho dazda bol nezmysel