Leclerc: Vlani som mal najhoršie testy v kariére. Tento rok je to iný príbeh | Magazín F1 - F1online.sk

Ani já to nesleduju a navíc tomu ani nerozumím, ale přijde mi principiálně přijatelné, že porušili celou podstatu, ale tak, že výsledky jsou nenapadnutelné.
To je přeci ta nejvyšší forma zábavy.
Nebo ne?

Taky jsem zaznamenala právě jenom to vítězství, tak mě tohle spíš pobavilo než pohoršilo. Když to nevadí soupeřům… Třeba jsou v téhle soutěži běžné podobné kanadské žertíky a ostatní se tomu zasmáli :smile: .

1 Like

@Triper nie, to bolo 24h Le Mans 2023. Toto je 24h Daytona pred mesiacom v tomto roku a ide o vitazstvo v kategorii vozov GT3. Pri sutaziach so systemom Balance of Performance je sandbagging pred nastavenim handicapov, povedzme “bezna” forma podvadzania. Ferrari nie je prvy ani posledny tim, ktoremu sa to stalo. Predpoklada sa, ze sandbagguju skoro vsetci, ide o to robit to nenapadne. BoP je holt na nic. Budme radi za rozpoctovy strop.

Vitazstvo timu a jazdcom zostava, kedze oni za to podla vsetkeho nemozu, ak tomu spravne rozumiem

Já nic nerozporuju, ani neobhajuju, jen jsem napsal svůj pohled laika.

Chtěl jsem tím jenom zdůraznit, že ač je to F1, Le Mans, nebo cokoli jiného, je to pořád jenom zábava.

Takže já v životě razím heslo, že pokud nikomu neubližuju, nebo nějak neškodím, tak je povoleno všechno, co není výslovně zakázáno.
A pokud je něco zakázáno v rozporu s logikou, nebo je trest za porušení výhodně nízký, tak je samozřejmostí, to porušovat, protože zábava a logika mají vždycky přednost.

A abych předešel komentářům těch morálnějších, tak ano, vím to, jsem lotr…

2 Likes

Takže mám vlastně pravdu, je to taková hra na četníky a na zloděje :smile: . Proč ne. Ale vážně, takhle je to se všemi pravidly - buď se s nimi velká většina těch, kterých se to týká, ztotožňuje, a porušení považuje za nepřijatelné, nebo je to nekončící závod kontrolovaných a kontrolorů, přičemž ti druzí jsou vždycky o krok zpátky. Netýká se ovšem pouze motorsportu :woman_shrugging:.

image
A ste si mysleli, že si robí srandu