Leclerc: Verím na zázraky | Magazín F1 - F1online.sk

Vypadnutie v druhej časti kvalifikácie je takmer to najhoršie, čo sa Ferrari v Abú Zabí mohlo stať. Pre Charlesa Leclerca to totiž znamená, že po pripočítaní penalizácie za výmenu batérie bude štartovať úplne posledný. Chce však zabodovať. Verím na zázraky, odkázal po sobote.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/182911/leclerc-verim-na-zazraky

Pan Zázrak tam už není.

1000016289

1 Like

To by mu mali dat celu novu PU, stiahnut ho na start z boxov a nastavit auto cisto na pretekovy setup. Drviva vacsina pola ma vyhonene motory, mohlo by to vytvorit priestor na ten zazrak. Ked od novej PU potrebuju, aby dala len cca 300km, urcite sa tam vykon naviac prejavi a nemyslim, ze zanedbatelny. Plus nastavit auto na cannonball maximalku a moze to skusit. Vacsine uz o nic nejde, po ceste nebudu klast velky odpor.

Treba to skusit, nie je to nemozne

3 Likes

Tak nakoniec nie baterka, ale sám Russell dal takmer definitívny klinec do rakvy Ferrari ohľadom WCC.

Mali by mu vymeniť všetko a motor vytočiť tak, že mu v dojazdovom kole zhorí.

Asi na to idú. Údajne to premyslia na debrife Fred povedal. Ale vypadá to, že Ferrari zmení menšie krídlo, dá nový motor na maximálne možné výkonové parametre aj za cenu výbuchu. Keby im vybuchol vedia si aj v dobe zmrazených motor obhájiť spoľahlivostný upgrade, kde vedia tiež nájsť výkon na 2025.

1 Like

ja si myslim, ze minimalne jeden mclaren musi vypadnut, idealne oba a potom mozno!!! budu majstri vo F. Ak mclaren/y nevypadnu, nebudu. Tu sa moc predbiehat neda, preto aj bol zavedeny DRS, takze sa treba zmierit s tym, ze zajtra uz o nic nepojde.

Menší křídlo se moc v Abu nevyplatí.
Musíš mít dobrý S3.

1 Like

Leclercovi naprogramovať výkon motora na 306 km a spoliehať sa na safety car

Už je to trošku trápne s tým Masim, asi niečo na štýl Glock Brazília 2008, čo si tu xkrát verejne kritizoval :wink:

3 Likes

Glock X krát? Tak to si mě asi s někým pleteš.

1 Like

To si ťa určite nepletiem, stále si ten istý LH44 fanboy ešte zo starého fóra, aj keď posledné 3 roky v jemnej letargii, vďaka jeho výkonom

To tě musím zklamat po druhé.
Já jsem na žádným starým fóru nikdy nebyl. :slightly_smiling_face::+1:

1 Like

Není ti to trapné, takhle nesmyslně útočit a lhát o dalších uživatelích?:roll_eyes:

Ja keby som Ferrari teraz by som išiel z boxu štart naplnil auto novým motorom a dal ho na tento pretek na vyššie obrátky a nastavil ho na preteky.Ostatný by nemali šancu…

Ale no Puffíku, klamať sa nemá :wink: Síce tu teraz profiluješ s Leclercom, keďže LH je v lese tretím rokom ale na tvoje nešťastie sú tu stále užívatelia pamätajúci si f1.sk

1 Like

Sorry, ale lžeš maximálně ty.

Já jsem na starém fóru nebyl. A nikdy jsem snad nic o Glockovi nepsal, natož xkrát.

S někým si mě prostě pleteš. :grin:

1 Like

Samozrejme, ani nie si zarytý LH fanúšik :smiley: vlastne ani nesleduješ F1

1 Like

Hezká sebereflexe, útoč dál, když jsi úplně mimo. Dej si studenej hard na hlavu

1 Like

Fanoušek určitě jo, ale zarytý ani ne.

1 Like

Podľa smeru aký si nastavil v tejto diskusii za chvíľu zaprieš aj vlastnú rodinu

3 Likes