Leclerc svoj tím nevymení: Túžim po titule len s Ferrari | Magazín F1 - F1online.sk

Keby sa Charles Leclerc v minulosti dostal do jazdeckej akadémie Red Bull a nie Ferrari, dnes už mohol s Maxom Verstappenom bojovať o majstrovské tituly a možno by už bol šampiónom. Ferrari ho zatiaľ do takej situácie nedostalo, čo ho však neláka zamieriť do iného tímu. Najskôr chce vyhrať šampionát so Scuderiou.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/167690/leclerc-svoj-tim-nevymeni-tuzim-po-titule-len-s-ferrari

Bohuzial, ako dlhorocny fanusik ferrari musim konstatovat, ze ak chce Lelclerc titul, musi z ferrari odist. A to im fandim dlhe roky s tym, ze vzhladom k tomu, ze nevedia robit kvalitny sezonny vyvoj, titul uz mat nebudu, ostatni su o parnik pred nimi. Je to tym, ze vo ferrari nie su najlepsi inzinieri. Su tam ti, co su ochotni zit v taliansku.

Fandis malo, ver viac :+1::heart:

4 Likes

Preco, fandim aj Slovanu Bratislava a viem ze Ligu majstrov nikdy nevyhra.
Vieme a tusime kde su limity tych ktorym fandime a nevidim v tom ziadny problem :slight_smile:

1 Like

ked to dokazali v minulosti tak preco nie znova?

Jakože Slovan Bratislava je ekvivalent Ferrari?
Wut?

Neviem ci je to o slabom fandeni :smirk: Problem je opat samotne Ferrari. Ak sa oprieme o tvrdenia ohladne brzdoveho ventilu, ze pocas sezony bola RBR zakazana ficurovina pomocou ktorej ziskavali velke mnozstvo casu, otvorilo sa pomerne velke okienko prilezitosti pre vsetkych ostatnych az do konca sezony. Ale Ferrari ani zdaleka nie je v pozicii aby to okienko vyuzilo, to je na tom to zle podla mna. Podla mna tam mali byt a na takuto prilezitost cakat ako druhi najrychlejsi. Lenze oni by potrebovali, aby nieco zakazali este aj McLarenu a Mercedesu, potom by mohli tento rok pomyslat na atakovanie lepsich priecok

1 Like

Jo ja uz musim pisat “/s” po tychto komentoch :grin:

Ferrari musi sprvit hlavne auto co ma potencial vyvoja na celu sezonu a nie par uvodnych pretekov a potom robia breakdance s nastaveniami

A na hyena zakazovaci styl vyckavania uz tu mame mercedes :smile:

To si nevěděl? :thinking:

Veď podľa Teba je pražská Sparta ekvivalentom Ferrari. :smiling_face_with_tear:

To jsou, ale v jiným smyslu než výkonnostním. :slight_smile: :smiley:

1 Like

Puffe neviem ci vies ale jediny team z Ceskoslovenska, ktory vyhral pohár UEFA je Slovan Bratislava. Sparta, Slavie to nikdy nedokazali.
A k veci - jasne ze Slovan nie je Ferrari, islo mi o nieco ine, myslim ze to chapes.

Kamarát mi minule poslal tento obrázok, tak som si hneď spomenul na Teba. :slightly_smiling_face:

3 Likes

Pro Tebe rumun jak talián. :slightly_smiling_face:

Slovan vyhrál pohár vítězů pohárů, to bylo trošku něco jiného.
Ale úspěch to samozřejmě byl.

A nevím, co jsi tím myslel. Ferrari je top tým.
Kdo jiný by to měl vyhrát? Williams? Nebo Haas?

A vidis, dockali sa :rofl: aj s Brownom :smirk: urcite kvoli tomu nebudem mat zly spanok, ale som celkom zvedavy, preco Red Bull ten dodatok tak ledabolo odobril a nechali si zobrat vyhodu, ked sa mohli natahovat. Tento rok sa okolo nich deju naozaj zaujimave veci.

Alebo to je inak a ziadne ficury s brzdami sa nekonali

To budu zrejme raketove motory :smile: tuto technicku sferu sledujem len velmi okrajovo, ale medzi 1 a 3 je vidiet znacny posun aj zjednodusenie :blush:

1 Like

Aj to je samozrejme mozne. Mozno na nich dopadol Neweyho odchod :smirk: pozornemu divakovi neuslo, ze auto spomalilo v dnoch, kedy ohlasil koniec v RBR

1 Like

Buď rád, někteří lidé už jsou na tom zdravotně lépe a aspoň nemusejí mít mental išuz a trpět nedostatkem spánku z RBR a Verstappena :grin:

2 Likes