Leclerc: Som zvedavý na porovnanie s Lewisom v rovnakom aute | Magazín F1 - F1online.sk

Charles Leclerc je jazdcom, ktorého si Ferrari zvolilo ako svoju dlhodobú jednotku a dokonca mu ponúklo dlhšiu zmluvu ako kedysi Michaelovi Schumacherovi. Už v budúcom roku však bude vedľa neho sedieť ešte väčšie meno Formuly 1. Aj sám Leclerc priznáva, že ho budú zaujímať výsledky tohto interného súboja.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/167446/leclerc-som-zvedavy-na-porovnanie-s-lewisom-v-rovnakom-aute

Co se týče závodní rychlosti a taktické vyspělosti-umím si představit, že by to mohlo být za jistých okolností vyrovnané i když ten italský nepořádek a nesystematičnost dřív, nebo později Lewise otráví-podobně jako Vettla. Pokud by ale Hamilton dával Leclercovi na frak i v kvalifikacích, tak je něco špatně. :face_with_raised_eyebrow:

A čo by bolo “špatne” ?
Jeden bude mať vždy viac bodov, ako ten druhý.
Leclerc je rýchly na jedno kolo v Q, Sainz mal lepšie výsledky v závode, aj keď ho niekedy podrezal tím.
To ale neznamená, že ten čo má menej bodov je horší. Aj keby Sainz deklasoval Leclerca bodovo, aj tak by som si do svojho tímu vybral Charlesa. S Hamiltonom budú silná dvojica, asi top v štartovom poli. RB pokulháva na Perézovi, Aston na Strollovi, McLaren je silby, aj keď Piastri ešte neni š■■■■■ začína sa Landovi vyrovnávať.
Uvidíme, či Verstapen nezamieri do mercedesu nakoniec, to by mohli byť dlhé roky dominancie, aj keď Aston-Honda-Newey-Alonso bude obrovská nálož od roku 2026.

Ten je dobře na sněhu.

1 Like

Myslíš, že dopadne jako Charouz?

Jako Martin Kocián.

Od te doby co se rozešel se Charlottkou, tak to s ním jde z kopce, teď jen jeho fans můžou doufat, že to pod nosem byl pudr :grinning:

To už je asi silné kafe. Raději ať lidé nemají takové problémy.

Kdyby to bylo kafe, tak je to ještě dobrý

Však právě. Naštěstí jsem vyrůstal v době, kdy drogy nebyly v módě. A hlavně se jim vyhly i mé děti.

Myslis alkohol a cigarety?

2 Likes

Myslím skutečné drogy. Ale máš pravdu i alkohol dokáže pořádně vyplenit mozek.

Ja si len vravím no a čo, každý si nájde voľačo.

1 Like