Leclerc: Som lepším jazdcom, než na začiatku sezóny | F1online.sk

„Držme sa faktov a faktom je, že auto je v tomto roku horšie,“ povedal Leclerc. „Neviem povedať, čo by bolo, keby bolo lepšie. No myslím, že celkovo mi to ako jazdcovi pomohlo zlepšiť sa, pretože som v ťažkých časoch našiel dostatok odhodlania. Sústredím sa na seba a snažím sa zlepšiť. A aj keď len ťažko môžeme získavať o pódiá či víťazstvá, stále máme o čo bojovať. Mne na tom záleží.“

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/15639/leclerc-som-lepsim-jazdcom-nez-na-zaciatku-sezony

porovnanie so 4nasobnym majstrom sveta dva roky po sebe, navyse treti rok v F1 mu na to dava pravo…
co viac si moze mlady jazdec zelat, ako zdolanie timoveho kolegu hned prvy rok v danom time ?

Pravo na porovnanie bude mat po par rokoch vo ferrari , ak ziska pre nich titul.Lebo inac ho tak isto odstavia ako Vettela a spravia boha z niekoho ineho ktory pride po nom.

To by musel prísť Hamilton, Verstappen alebo možno Russell, títo sú plus mínus špička momentálnej F1 podľa mňa…

ale no :slight_smile:
keby Seb nevypadol v Rusku 2019, tak ho Leclerc nezdola…

Add2: kazdy pilot, ak je timova jednotka, zdola dvojku. Aj Bottas by zdolal Hamiltona, ak by bol v time dany do pozicie jednotky :slight_smile:
Dva roky po sebe? Nesranduj…

Vettela vyhodili, je nemyslitelne, aby Vettel mal akykolvek narok zdolat jednotku, ked aj tim nanho uplne kasle :slight_smile:

Ale no :grinning:
Každý pilot, ak je tímová jednotka, zdolá dvojku… fakt?
No tak to ma zaujíma, prečo táto teória neplatila u Vettela minulý rok, keď Leclerc ako nováčik v tíme porazil tímovú jednotku…

Mám na to svoje vysvetlenie, ale to si nechám pre seba.

1 lajk

Preco pi par rokoch? Fetel, ani Alonso titul neziskali… Nemusi ho ani on, pritom moze vybojovat viac podii, prvych miest.
Tak nemiesaj hrusky s jablkami.

Ak chceme pisat o tom ak ak ak, keby, tak mozme spomenut Fetelove 4tituly v RB a KEBY tam miesto Webera jazdil napr. Alonso, Fetel by dnes pravdepodobne nebol 4nasobny majster…
A k tym dvojkam… Ricciardo, Perez, Sainz su jednotky vo svojich timoch? Tak isto, ako Fetel koncia v danom time a taky vyprask nedostavaju… Uz ma nebavi citat ospravedlnenia Fetelovych slabych vykonov… Dostava naklad uz druhy rok, aj keby mal zmluvu na dalsich 5rokov,aj tak by dostaval.
Bottas by ani nahodou nemal na titul, ani z pozicie jednotky timu, chyba mu rychlist na cely zavod… V Q tma najvacsiu sancu to je tak vsetko…

Ferrari uz vtedy sabotovalo jednotku timu a nedostaval vylepsenia :joy:

Vieš, keď príde na túto tému, tak zrazu dojdu všetkým argumenty a z fanúšikov Vettela sa stávajú mlčiaci trolovia, ktorí by museli priznať niečo, čo nechcú…

Pride bretnix s fifom a nieco spolu vymyslia :grin:

preco to neplatilo u vettela.Pusti si toto a tam najdes odpoved . EisKing NEWS - Vettelov (ne)očakávaný koniec vo Ferrari! Nahradí ho Hamilton?

To všechno bylo na Vettela podvod. To že hned první závod dostal Leclerc příkaz zůstat za Vettelem si už nikdo nepamatuje :rofl: