Leclerc sa vo vysielačke nešetril: Ja som také hovno! | Magazín F1 - F1online.sk

Charles Leclerc neprišiel do Formuly 1 zbierať šieste miesta. Niekedy monopost na viac skrátka nemá a Monačan môže byť spokojný aspoň so svojím výkonom a utešiť sa, že spravil maximum. To však nebol prípad soboty v Silverstone. Monačan sa po kvalifikácii bičoval za neuspokojivú jazdu.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/206512/leclerc-sa-vo-vysielacke-nesetril-ja-som-take-hovno

Je to síce škoda, ale preteky sú dlhé, takže je šanca, že postúpi vyššie. Držím palce Ferrari …

2 Likes

po Q2 sa to zdalo uplne jednoznacne, ale co sa kwa stalo v Q3, to je zahada. Skoda, snad zavod bude lepsi :frowning:

No, v Q1 to naopak vypadlo zase celkem strašidelně, tam taky vůbec nevím co se to dělo.

1 Like

v Q1 setrili gumy…

No, to jich bylo více. Naštěstí pro ně to “přežili” a pak dost dobrý.

Ten slovenský preklad je top. :joy:

3 Likes

Nič nového monacké nemehlo nepovedalo, ale takto to vytrúbiť do sveta… :thinking:

1 Like

To bol seriálový preklad ala Ľudmila Mandžárova. Do šľaka, do paroma atd :smiley: :smiley:

1 Like

Si mi pripomenul Kobru 11 po slovensky. :sweat_smile:

Ale to je zase sebemrskacstvi. Charles je porad rychlej. Ze prohral s Lewisem? No konecne Lewis predvedl poradny vykon (naposledy tusim v Cine). Jeste uvidime v zavode, jak si Charles povede. Tempo by meli mit slusne. Rozdili mezi autama jsou male ( v kvalifikaci) a staci mala chybicka a je to. V tuhle chvili neni na rostu pilot, ktery by v kvalde nezavahal.

1 Like

Toto si napisal pekne Timur. Suhlasit sa da s kazdou vetou.
Ano, aj Lewis podal vyborny vykon (bez toho sa asi Charlesa neda porazit), hoci aj on mal chybicky. To sa nevylucuje. Tie su totiz bezne, u vsetkych (dakedy sa vobec neriesili) a nepaci sa mi novodoby trend riesit a zvelicovat doslova malickosti stylom neprimeranej kritiky az zhadzovania (je to nesympaticke a vyvolava to zbytocne napatie a hadky), pritom ide casto o stotiny a nie o chyby typu vacsie prebrzdenie atd. kde lieta niekolko desatin, ci velke chyby kde su sekundy az vylety mimo/havarie :slight_smile:

Kedysi nesúperili s Verstappenom. Dnes keď chce pilot proti Maxovi uspieť, tak nemôže robiť ani takéto malé chyby. :slight_smile: