Leclerc sa ospravedlňuje za „hlúpu chybu“, ale s istotou dodáva: Môj víkend to neovplyvní! | Magazín F1 - F1online.sk

Už je to dlho, čo sme od Charlesa Leclerca videli podobnú chybu. Zbytočné nehody boli monackému pretekárovi v posledných rokoch často vyčítané a on na to patrične zareagoval, polepšil sa a odstránil podobné zaváhania. V prvom kanadskom tréningu však prišla jedna z chýb, ktorú si mohol odpustiť. Ferrari bude stáť veľa peňazí, ale Charlesa podľa jeho slov neoberie ani o štipku sebadôvery.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/203848/leclerc-sa-ospravedlnuje-za-hlupu-chybu-ale-s-istotou-dodava-moj-vikend-to-neovplyvni

takže vynechanie dvoch treningov a neovplyvní to víkend :smiley: tak to ich teda môžeme rovno zrušiť v celej sezone :smiley:

Staci spravit z kazdeho vikendu sprintovy a bude zabava. :slightly_smiling_face: Len 1 trening im staci, potom 2 kvaldy a 2 preteky a divaci maju o zabavu postarane.

2 Likes

Pre divakov na okruhu je sprintovy vikend to najlepsie co moze byt. :slight_smile:

1 Like

to hej akurat mne ako fanušikovi ktory pozera F1 už cca 15-20 rokov tak tie šprintove vikendy nejako nechutia. Vždy som sa tešil na nedelu ked su zavody. Takto je zavod už aj v sobotu a stráca to svoje čaro. Ale nechať len 1 trening v piatok 1 kvalda v sobotu a 1 zavod v nedelu… to by sa mi viac pačilo

Z vlastnej mnohorocnej skusenosti viem,ze pre divakov na okruhu je to strasne malo,hlavne v piatok a sobotu. Hlavny pretek v nedelu je ok.

To že si věří vlastním výkonem je asi ok, ale to že to poznamená právě hlavně tým a přípravu v konkurenceschopnosti auta na daný závod to je právě ten hlavní problém :man_shrugging:

1 Like