Leclerc sa bravúrne ubránil pred Verstappenom: S prítlakom sme trochu zariskovali | Magazín F1 - F1online.sk

Keď sa Charles Leclerc v nedeľu večer pozrie do zrkadla, najskôr sa uistí, či v ňom opäť nie je Max Verstappen. V Belgicku ho mal v “späťákoch” celý čas. Vôbec sa mu ho nedarilo striasť, nuž o to mal po pretekoch väčšiu radosť z toho, že Red Bull dokázal udržať za sebou.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/209004/leclerc-sa-bravurne-ubranil-pred-verstappenom-s-pritlakom-sme-trochu-zariskovali

a akože ten čo všetkých porazí na Haase? Však mal šp i č k ovú plechovku. No teda , nevidel som toho rozdielového pilota. Nejak zhasína kúzlo keď nepodvádzajú

2 Likes

Nie tak nahlas, supy uz kruzia :see_no_evil:

Ten Max a Charles išli doslova naisto

2 Likes

Doslova Ferrari bolo tento víkend 3. najrýchlejšie

jakože když Charles skončil 3, tak byli třetí nejrychlejší? :thinking:

Urcite nemel sanci ho setrast, zas tak rychly auto Ferrari nema, Lewis to dotahl na P7 pak ho to prestalo bavit.

už iba v Q bez maxovej chyby by bol P4 a taktiež rozdielne setupy

Nepiš, že Max udělal chybu, jinak budeš za hatera :smile: a jj, Leclerc odjel výbornou Q i závod

V Q mal Max na P3, ale v preteku to bolo veľmi vyrovnané medzi ním a Leclercom. Nepovedal by som, že Ferrari bolo 3.

Na inters mal Verstappen mierne navrch vďaka prítlaku, ale na mediumkách mal práveže Charles lepší setup a Max nemal šancu sa dostať do DRS ani napriek Charlesovej malej chybe.

Keďže väčšina preteky bola na suchu, tak by som povedal, že Ferrari bolo tesne pred RB tempom. Myslím si, že keby Max štartuje z P3, tak by ho Charles možno dostal vďaka lepšiemu top speedu.

Ale každopádne zaslúžená P3 za Q aj perfektnú obranu. Je jeden z mála, čo by takto dokázali Maxa udržať za sebou.

1 Like

to je v poriadku, ale rozdielový jazdec by mal lec naložiť a nie sa s ním babrať a dokonca ho nepredbehnúť. Stále hľadám ten rozdiel. Však by ich mal porážať na Haase…

Dalsi rozdielovy jazdec vyjazdil P7 v aute, ktore skoncilo na podiu.

2 Likes

po startu z 19 místa

Helmutko to jenom vrací, protože nemůže zkousnout to, že Verstappen, nejlepší jezdec na vodě v historii, nedokázal předjet Leclerca, kde měl Leclerc nízký přítlak, kdežto Verstappen vyšší.

Tak Helmutko tu kope do všech oblíbenců mimo Maxe, a to ještě Verstappen dojel 4. Bych nechtěl vidět jeho shitstorm, kdyby byl níž

1 Like

Po P16 v Q, v ktorej rovnaké auto skončilo na P3.

Chceme pokračovať?

Na ■■■■■■ nemá zmysel reagovať. Nekrm trola…

Ja som musel odist chvilu po pitoch. Leclercov unsafe release nebol vysetrovany? Mne sa to nezdalo uplne okej. Niekoho(tusim Williams) tam obmedzil

Co sa Hamiltona tyka, mal haluz na pit a vacsina superov sa mu pratala z cesty v praxi sama, ale je dobre, ze si trosku pozbieral ego, uz to potreboval. Hlavne po tych kvaldach tu. Naozaj je umenie na aute, ktore ma na podium predbehnut v haluznych podmienkach auta, co su o triedu mimo, ukazal svoj talent

Klobúk dole pred chalanom, zajazdil to čo mal a skončil na tretom mieste cennné body do zbierky a zároveň pochvala patrí aj Hamiltonovi za 7. miesto.

2 Likes

Tak haluz na pit, to bol call Ferrari podľa vysielačiek. Leclerc nemal unsafe release nikto sa na to nesťažoval.