Leclerc reaguje na blamáž Ferrari: Spravili sme toľko chýb a mali sme toľko problémov… | Magazín F1 - F1online.sk

Ferrari v kvalifikácii na domáce preteky skúšalo nervy každého svojho fanúšika. Charles Leclerc priznáva, že jeho tím sa dopustil množstva chýb, ktoré si pri takej silnej konkurencii nemôže dovoliť. Pred víkendom neustále počúvame, že cieľom je všetko zvládnuť na jednotku, ale len málokedy sa ho Scuderii podarí splniť.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/243433/leclerc-reaguje-na-blamaz-ferrari-spravili-sme-tolko-chyb-a-mali-sme-tolko-problemov

No kde sudruhovia spravili chybu?Po Spanielsku poklakavači velebili Luiho prinos a ten prinos neako rychlo vyprchal :rofl: to tam mohli nechat Carlosa a bolo by to rovnake akurat za menej peňazí :grinning_face_with_smiling_eyes:

Mohli ale naco tolko vyplakavania, kasli na to.
Monza a jej typicke prekvapenia (Vettel 2008 a pod.)
Je to tak specificky okruh kde ked sa toto stane, nie som prekvapeny.

1 lajk

ale no tak Ferrari už je to trapne stale nas tahate zanos verime že vyhrajeme a podobne keci a pak skoro blamaž v Q2 a pak premierne miesta ešte aj Gasly je predvamy Ferrri by som koplnet ne šetkych vychodil a na novo poskladal tim lebo to už nieje možne od roku 2007 čakame na titul to je sakra 19 rokov doslova jedna generaciu

Tak pri tychto pravidlach nasadit novy motor na Monzu a potom byt prekvapeny ze su s tym problemy… no zaujimave, som zvedavy na dlhu rovinku v baku :grinning_face:

1 lajk

Vtedy prsalo pochybujem ze aj zajtra bude.a ano moze sa stať všeličo hlavne po starte ale spoliehat sa na to ???ale no taaaak buď realista.Lui od spanieska nejazdi ani hovn… a posledne 4 VC bodovo dostava na prdel aj od Charlesa

Tak Baku je Luiho specialita bacha na tlacitka na volante :rofl:

Lui sem, Lui tam.

Deli sa o druhu priecku s Russellom a to neni Ferrari na urovni Mercedesu.

A v predoslom vlakne si zase vypisoval na Wolfa, ze je nervozny ked sa nedari.

Pozri sa na body ty traged.

87 bodov maju na Ferrari a Antoneli vedie sampionat o 59bodov pred Russellom s Hamiltonom.

tak sa tu uz nestrapnuj dookola s tymi urevanymi dristami, lebo si absolutne mimo realitu.

Lui je slaby a ziadny prinos pre team to nie je.Dnes zasa slabý výkon horsi ako Charles ktory ho musel tahat inak by nepostupil do Q3 ale to by si tu kvaldu musel pozerat .

No neviem ze by iny sef teamu buchal po stole resp.po monitore pritom vedu v samionate :rofl:trochu chore nie?no a inak si tu vzdy pol dna pozadu.pozeravas ty vobec kvaldu resp VC priamy prenos?asi nie ked tu vybehnes az neskor .skus poziadat mamu nech ti to zaplati :grinning_face_with_smiling_eyes:to si taky chudak alebo si lakomy?

Vybehnem sme neskor, asi preto ze pisanie s dmtom ako si ty neni moja priorita denna :smiley:

Teraz si dostal sam seba :smiley: To sem hned bezis, aby si mohol ■■■■■ pisat ? No ak dobre viem, Antoneli tahal Russella, Liam zase Ver. takze nechapem preco by sa nemohli potiahnut aj vo ferrari.

2025 Leclerc 5

2024 Leclerc 3

2023 Leclerc 5

2022 Leclerc 2

2021 Leclerc 7

2020 Leclerc 8

2019 Leclerc 4

Hamilton sa momentalne deli o druhu priecku s Russellom. Takze mas pravdu, ten stary vyhoreny majster sveta so 7/10 titulmi uz na to nema a mali by ho vymenit. Urcite ta vo Ferrari posluchnu, hlavne ked mas v hlave vymetene :smiley:

A uz sa s tebou lucim, lebo som ti dal viac priestoru, ako si tvoje male IQ zasluzi :smiley: Len mi ta bolo zase po dlhsej dobe luto, ze na teba nikto nereaguje……

Lui je 3 nedeli sa o druhu priecku si zasa pomyleny :rofl:takze ziadne terno a to este nemal ziadny technicky problem ako Charles Lando a spol

Hovorim povedz mame nech ti kupi predplatne :+1: Takto si len za chudáka

Hmm hlavne ze tebe tu kazdy odpise ako pozeram :grinning_face: