Čo ja viem …podľa mňa Lilly Mini He, ani Lily od Oscara, Carmen alebo aj Alexandra práve ze vôbec nie sú také typické wags a ani tak typický wagovsky prvoplánovo pekné…Minimalne Carmen,Alexandra a MuniHe sú aj dosť špecifické ženy v porovnaní zo zvyškom …ale to je vec vkusu
Z takej typickej wag mi napada len Egne či ako sa to volá Hulkova zena a hentie z Alpine ( tie sú take typical wag material). Rebbeca je síce modelka ale veľmi špecifická tvár na to aby som ju tu zaradila.
Carola je skôr taká mamička od rodiny ,čo je tiež v podstate dosť netypické.
A faktom je aj to že moc iného ti nezostáva. Z toho zadaného ešte Fernando ale tam nevies s kým vlastne teraz chodí Stroll detto tam je to take dynamicke v Tom Astone. No a Bottas to je športovkyňa to je špeciálna kategória.
A inak tam toho moc nie je takže čo ja viem také typish sú tam podľa mňa len 3. A osobne by som tam ešte pridala aj Kelly.
Ďakujem a vitááám …občas sa tu zjavím keď nám náladu ( pravidelne si to už nerobím toto).
A čo sa týka témy …neviem ako som sa v nej vlastne ocitla ale keď už som v nej tak som na to skúsila dať pohľad z inej strany
Ale tieto 3 menované určite sú krásne ženy to sa nehádam.