Leclerc priznáva, že Mexiko odhalilo jeden jeho kvalifikačný hendikep | Magazín F1 - F1online.sk

Louise je krasna zena, mozno aj najkrajsia zo sucasnych F1 wives/gfs. :fire:

Kelly a Rebecca su tak isto velmi krasne, najma do tvare.

Zvysok frajeriek su samozrejme tiez pekne, ale tak trosku na jedno kopyto a nicim nevynikaju za mna osobne (az na Bottasovu, ale ta sa mne osobne az tak nepaci). :slight_smile:

EDIT: Vitaj naspat, dlho som ta tu nevidel. Este k tomu toto je tema, pri ktorej by som ta zrovna necakal, ze ta po dlhsej dobe uvidim. :smiley:

1 Like

To uz neviem posudit, tieto frajerky az tak nesledujem a uprimne ani neviem kedy vymenil, lebo vyzeraju podobne.

Tak to urcite. :heart:

Staci ked to srdiecko ziska par milionov followerov a potom uz Charles nie je potrebny. Alebo to meni Charles, ze ho prestanu bavit po par mesiacoch? :smiley:

1 Like

Ta predtym sa mi pacila viac, ale hlavne je, ze si oni vyhovuju…
Cas ukaze, ako dlho :smiley:

1 Like

A já si myslel, že tahle antikoncepční móda zanikla už před deseti léty.

Čo ja viem …podľa mňa Lilly Mini He, ani Lily od Oscara, Carmen alebo aj Alexandra práve ze vôbec nie sú také typické wags a ani tak typický wagovsky prvoplánovo pekné…Minimalne Carmen,Alexandra a MuniHe sú aj dosť špecifické ženy v porovnaní zo zvyškom …ale to je vec vkusu

Z takej typickej wag mi napada len Egne či ako sa to volá Hulkova zena a hentie z Alpine ( tie sú take typical wag material). Rebbeca je síce modelka ale veľmi špecifická tvár na to aby som ju tu zaradila.

Carola je skôr taká mamička od rodiny ,čo je tiež v podstate dosť netypické.

A faktom je aj to že moc iného ti nezostáva. Z toho zadaného ešte Fernando ale tam nevies s kým vlastne teraz chodí :grin::rofl: Stroll detto tam je to take dynamicke v Tom Astone. No a Bottas to je športovkyňa to je špeciálna kategória.

A inak tam toho moc nie je takže čo ja viem také typish sú tam podľa mňa len 3. A osobne by som tam ešte pridala aj Kelly.

Ďakujem a vitááám …občas sa tu zjavím keď nám náladu ( pravidelne si to už nerobím toto).

A čo sa týka témy …neviem ako som sa v nej vlastne ocitla ale keď už som v nej tak som na to skúsila dať pohľad z inej strany :relaxed:

Ale tieto 3 menované určite sú krásne ženy to sa nehádam.

ci pana, ze este niekto sleduje aj frajerky vsetkych pilotov tak to som teda netusil…

Tak tu uz sa stracam. :smiley:

Ja nepoznam ani ich mena, ani to ktora s kym aktualne chodi. Len obcas ked vyjde nejaky zahranicny clanok, ze kto ma aku frajerku, tak si to pozriem a vacsinou su vsetko vyssie chude brunety, ktore maju sice pekne tvaricky, ale na jedno kopyto a bez sex appealu, postava ako keby boli hladne a prsia nikde. Je rozdiel pekna zena a atraktivna zena. Pekne su, ale atraktivne pre mna velmi nie, ze by som sa za nimi na ulici otacal.

Taketo dosky nie su velmi moj typ, mam radsej fitness postavy (nemylit si fitness a kulturistiku) a co sa tvare tyka, tak nieco zaujimavejsie, presne ako je Rebecca a Kelly alebo pripadne pekna blondinka ako Louise, na ktorej je pekne aj to, ze uz to nie je mlade dievca, ale zena a matka. :slight_smile:

Prepac, ze podrobnejsie vysvetlenie/nazor ti na tie GFs nedam, ale ja ako chlap pozriem a poviem ci je pre mna atraktivna alebo nie, to je vsetko. :smiley:

1 Like

To není můj šálek kávy.

better? ale u toho prvního songu jde o to poselství :face_in_clouds:

1 Like

Linkin park enjoyer. Aj nová aj stará éra linkin je ppč

2 Likes

Linkin Park není můj šálek kávy.
Ale samozřejmě pár jejich písniček poznám, a rád si je poslechnu. Na Marsu zase nežiju.

1 Like

Linkin Park je moja druhá najobľúbenejšia skupina po Metallice. Chestera je veľká škoda :neutral_face:, tak dúfam, že James Hetfield to potiahne čo najdlhšie. :guitar::slightly_smiling_face:

3 Likes

Na Linkin Park som vyrastal. U mna n.1

2 Likes

@HellHogr @Nordotor

Už to síce nie je Chester, ale za mňa počúvateľné a dosť dobré aj s touto novou speváčkou :+1:.
Som veľmi rád, že pokračujú. Teraz nejako v polovici novembra má vyjsť nový album, tak som zvedavý.

4 Likes

Zdielam stebou tento názor…

1 Like

Linkin Park - Don’t Stay

Som z tejto doby ale resuscitovany Linkin Park mi vobec nevadi, dokonca aj ich posledne albumy isli taky styl a bol to prirodzeny vyvoj. Uz sa tesim ked to dropnu cele - From Zero

Ale doba ked to tu ovladal numetal - Hybrid Theory, Meteora bude u mna uz navzdy na :heart:

3 Likes

Přijedeš? :slight_smile:

2 Likes

Jj, příští rok tam budu 🫡