Leclerc: Po takomto víkende nevidím pozitíva, no vylepšenia budú prelomové | Magazín F1 - F1online.sk

Ferrari v Číne nedokázalo príliš zapôsobiť. Charles Leclerc s Carlosom Sainzom sa rýchlostne nevyrovnali ani McLarenu, hoci britská stajňa sa pred víkendom triasla od strachu zo svojich vyhliadok. Monacký rodák odchádza zo Šanghaja s ponurou náladou, ale aj s nádejou. Avizuje, že vylepšenia by mohli úplne zmeniť priebeh hry.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/151373/leclerc-po-takomto-vikende-nevidim-pozitiva-no-vylepsenia-budu-prelomove

Toľko spievajú o tých prelomových vylepšeniach v Imole, že by som sa vôbec nedivil, keby im tam Red Bull s McLarenom totálne vypálili rybník. Z psychologického hľadiska ich práve tam potrebujú rozbiť na šrot. A nejaký ten tichý update určite chystajú tiež.

Ak to nebude taký výkonnostný posun ako v minulej sezóne u McLarenu, tak im ostane iba súboj o 2. miesto v PK.

Mna uz vobec nebavi citat taketo nezmysly od Ferrari…Na zaciatku sezony vyhlasovali,ze vyriesili probelm s gumami,teraz zrazu Mclaren daleko lepsie pracoval s gumami a Leclerc len sledoval zadne vzdalujuce sa kridlo Norrisa!Tohtorocny model Ferrari nema potrebnu rychlost a uz ani v kvalifikacii a dere gumy,ako priemer startoveho pola,nic extra,ze by mali!

Zorko napísať takú blbosť to chce odvahu… Ferrari je v tomto roku jeden z najlepších tímov v práci s pneu ak nie vôbec najlepší… Asi si nevidel v tejto sezóne ani jeden závod… V článku to máš opísané, jednoducho im dnes nedsadli tvrdé pneu z nejakého dôvodu , také veci sa stávajú…

1 Like