Leclerc po prvom pokuse vedel, že Ferrari nemá na pole position: Nič neľutujem | Magazín F1 - F1online.sk

Na ďalšiu senzáciu Ferrari to v Monze zatiaľ nevyzerá. Scuderia sa vlani postarala o malý veľký zázrak. Charles Leclerc vtedy štartoval do pretekov zo štvrtého miesta a rovnaké pozíciu získal aj na štarte tohtoročných pretekov. Podľa neho bola kvalifikácia odrazom skutočného tempa Ferrari.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/212901/leclerc-po-prvom-pokuse-vedel-ze-ferrari-nema-na-pole-position-nic-nelutujem

???
V tom Ferrari už idú riadny fet

3 Likes

Ferrari by tam potrebovalo niekoho ako Horner/ Wolff/ Briatore, kto robí rozhodnutia samostatne a nesie zodpovednosť. Predpokladám, že toto bolo príkaz zhora, aby si zachovali image a Lewis nevyzeral ako totálny mrzák. Zaraziť to, na to nemá Fred gule. Žiaľ pokračuje v slabosti svojho predchodcu

2 Likes

Eisele?? Kde teraz tvoja jediná láska syreček?kolkaty že slončil?,on isto podal fantastický výkon ale auto bolo zlee

Prvy pokus Hamovi v Q3 vysiel - a siel na starsich a nie na novych gumach… ak by mal nove, cas by bol este lepsi - to kolo mu vyslo - druhe uz nie

Tak to už je tradícia, mať vo Ferrari šašov, ktorí nevedia spraviť správne rozhodnutie a v Monze obzvlášť. Nie je to tak dávno, čo jeden nemenovaný šéf Ferrari nechal v Monze Vettela (ktorý bol v boji o titul) ťahať slabého Kimiho, lebo si to tak zrovna vylosovali…

Ale tak snáď tí, ktorí tu stále hovoria o potrebe dlhoročnej práce Vasseura (a nechcú jeho výmenu) sú skutočnými fanúšikmi Ferrari, ktorí tomu rozumejú…

Pre Ferrari dnes bolo dolezitejsie pohladkat ego Hamiltonovi nez ziskat pole position. Pre mna celkom nepochopitelny pristup, ale tak asi veria, ze Hamilton bude ten, kto im na dalsi rok vyjazdi titul.

Pre Charlesa je to riadna podpasovka, moze lutovat, ze sa im na tak dlho zazmluvnil.

1 Like

Toto povedal HAM po Q.

Štvrtok hovoril, že pokiaľ bude treba kľudne pôjde ťahať lebo vie, že má 5 miest penalizáciu. Tak ptm čo zase hovorí?

1 Like

Ak sa niekto ponukne, este to neznamena, ze to druha strana aj prijme… ci vieme oficialne ze mu povedali ze ma pomoct Lec a on to odmietol? Mame oficialne plany Fer?

Takze ja som vo stvrtok povedal, ze ked niekto napise na fore aby som si dal na vikend pauzu s prispievanim tak OK - ale nikto sa neozval a uz vikend je - tak pisem :grinning:

Pre chronickych kritikov - ak to vies lepsie, zaloz si team F1 a ukaz sa - pozriem a budem fandit :+1:

Tak ale aj Vasseur najskor prezentoval tu Hamikovi pentlu ako minimalny problem, kedze v Monze sa podla neho predbieha bez problemov. A po kvalde zacal tvrdit, ze potrebovali aby Hamik skoncil co najvyssie kvoli pently. Hamikove vyjadrenia sa tiez zrazu zmenili.

Mne sa niekedy rozum zastavuje nad fungovanim Ferrari lebo teraz to vyzera ako keby si az v piatok/sobotu sadli a dohodli sa, ako sa postavia k tej Lewisovej pently a znie to, ze si Lewis a Fred samy sebe odporuju.

Hlavou mi prebehla aj kacirska myslienka, ze Ferrari po piatkovych treningoch videlo, ze na Maxa a Mclareny nemaju a tak sa viac zacali sustredit na to ako dostat Lewisa vpred, kedze neveria, ze Charles skonci lepsie ako 4.

2 Likes