Těšit se na testy F1 může být pro někoho zločin, i samotné závody jsou přece “jenom nudné kroužení, nechápu, co na tom lidí vidí!” . Mám takový pocit, že by se letos mohly některé týmy trochu dotáhnout, ale racionální vysvětlení pro to nemám. Spíš to bude “přání otcem myšlenky”, aby nebylo předčasně rozhodnuto jako vloni. Sledovat určitě bude možné, v nejhorším si konečně taky opatříš F1 TV. Pro nás skromné angličtináře jsou to sice převážně jenom obrázky, ale je to jistota a není to drahé.
Až z nás udělají zločince jen proto, že se chceme podívat na testy ve kterých nikdo nevyhraje ani neprohraje, tak poprosím bachaře ať nás dají do stejné cely.
Letos očekávám posun Ferrari a především Mercedesu nahoru k Red Bullu, ale stačit to nebude.
Taky soupeření jezdců ve Ferrari i Merglu může být hodně zajímavé, když se Hamík se Sainzem budou chtít na rozloučenou vytáhnout.
Hned za nimi si bude natahovat triko McL s Astonem a možná i Alpine. Některým ale může vyprášit kožich Kreditka.
No prostě se nám chystaj skvělé časy.
Na ohni jsem neměl ani nepamatuju…
Ale zato to pekne kompenzuješ klobáskami na štadióne.
1 zápas = 1 klobása…
Kvůli tomu tam taky chodím, protože ta hra nemá s fotbalem nic společného.
Na ohni je špekáček nejchutnější. Ale pozor, nesmí se používat žádná nahrážka v podobě dřevěného uhlí, ale čisté dřevo. A nemusí být ani vysušené. Chuť přírody je ten pravý orginál z čistých BIO přísad.
Já si občas ohřeju špekáček v mikrovlnce… to je taky v klidu ne?
Hlavně se nesmí používat žádná náhražka špekáčku, to je daleko větší průšvih . Zažili jsme, když jsme chtěli dětem dopřát iluzi táboření a koupili jsme si cosi z nejmenovaného obchodního řetězce, co se nám nad ohněm doslova rozteklo… Naštěstí se dá koupit i lepší zboží, ale chce to trochu vědět, po čem sáhnout.
Mikrovlnku jsem už dávno vyhodil. Tohle zvěrstvo je dobré maximálně k ohřátí čaje.
My mikrovlnku máme, neříkej to Ferdovi . Ale třeba na ohřátí párků používáme horkovzdušnou fritézu, zůstávají šťavnatější.
Ferda neví, co je dobrý.
Mikrovlnka je základ života.
Dnes už mají výrobci povinnost napsat množství použítého masa. Pravda do masa se používá i kůže, ale kolagen je hodně zdravý na klouby. Sója se ale taky někdy může hodit. Možná bude chutnější než boty polárníků, kterým na severním pólu došly všechny zásoby.
Špekáček by neměl mít správně moc masa ne? Třeba 65% max?
Masochisto. Ty dnešní měly 85% masa. Důležitá složka je špek, který dělá špekáčka vláčného. Klobása z bezcelutídního masa by byla hodně suchá a hodila ny se spíše k uvaření.
Nevíím… To není masáček, ale špekáček od slovo špek.
Masáček nejspíše bude čabajka. Taky má tahle klobása něco do sebe. Někdy ji ochutnej.
To mám furt v lednici nějaký čabajky… ale moc se mi nechce kousat.
Si je pomel. 10
Dík, karneval začíná, prý 300.000 masek…