Leclerc po prvej jazde s SF-24: Javí sa byť zdravšie | Magazín F1 - F1online.sk

S tímhle letadlem jsem už taky letěl. Máš ideální místo na sledování jak se klapky pohybuji. Za každou klapkou je hromada hydrauliky.
Z Malty jsem letěl přímo nad chřtánem Vesuvu. I z výšky to byl velice úchatný pohled.

2 Likes

■■■■ de Teide , 3.700m.n.m.

1 Like

Mezitím @PUFF právě dokončil své hlavní sídlo :thinking:

1 Like

Já moc nefotím, v podstatě jenom tady pro vás.
Ono tady ani nic na focení není.

Na Pi.co bych si pěšky už netroufl. :thinking:

1 Like

Hezký výhled ma moře z ložnice.
Dal bych přednost maríně vedle. :sailboat:

Ideš súkromne, či pracovne zase hľadať nejaké ložiská zemného plynu a tak? :slightly_smiling_face:

Puff podcenil injektáž svahu pod obývačkou a takto to dopadlo. :upside_down_face:

3 Likes

Už jsem s ním mluvil, prý se nic neděje a naveze to nazpět, jen se tu staví trochu později :man_shrugging:

2 Likes

Chcel mať sídlo ako Iron Man a nevydalo. :slightly_smiling_face:

Ne, jen jsme si s kamarády narychlo vyrazili na hike.

Tady nemají pod zemí nic, většinou ani sladkou vodu :slightly_smiling_face:.

Ale je tu zítra mega karneval, tak zakalíme :grinning:

3 Likes

Dopadne stejně :smile:

1 Like

Presne toto isté si myslel aj Horner. :upside_down_face:

Tak už víme, proč od včera nespí :grinning:

Nádhera, užívej :smile: !

Oficiálně prohlašuji opékací sezónu za zahájenou.

3 Likes

To jsi snědl sám?

Takové saranče nejsem. Navíc ten špekáček se bral pouze jako příloha k chlebíčkům, jednohubkám, frgálům, škvarkům a šáňu.
To vše pouze ke zpestření pátečního pinčusu. :ping_pong:

Tak to slyším poprvé, že špekáček může být příloha :smile: . Ale proč ne, celé menu zní dobře. No, ať žije opékací sezóna! Závodní sezónu předbíhá jenom o dva týdny, už se taky dočkáme. Těším se i na testy, to bude zase řečí, co to mám celý den puštěné za nudu. Vždyť se tam nic neděje a komentáři nerozumím…

1 Like

Strava přece musí být pestrá aby se netloustlo. Proto máme jako hlavní hlavní výživu pinčus :ping_pong: a vše ostatní jako pochutiny. :yum:
Letos bude start do sezóny hodně výživný. Ještě vůbec netuším kde budu F1 sledovat a jak se promíchá pořadí mezi týmy už vůbec né.
Ale jsem nedočkavý už i na obyčejné testy jako panic před prvním rande.
A sakryš. Snad jsem právě nespáchal nějaký ukrutný zločin.

1 Like