Leclerc o zásnubách: Chceli sme sa o dobré správy podeliť s fanúšikmi | Magazín F1 - F1online.sk

Po súkromnej stránke má za sebou Charles Leclerc veľmi úspešný rok. Monacký pretekár oznámil zásnuby so svojou dlhoročnou priateľkou Alexandrou, ktorá ho často sprevádza na okruhoch. Tam to už, bohužiaľ, taká hitparáda nebola. Charles nedostal od Ferrari skvelé auto a aj keď zo seba vydal maximum, nedosiahol jediné víťazstvo.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/224025/leclerc-o-zasnubach-chceli-sme-sa-o-dobre-spravy-podelit-s-fanusikmi

Takže žádná porucha na lodi, ale erotičné vánoce. :smiling_face:

Aj tato fotka dokazuje,ze dnesi piloti F1 su zozensteni…Neviem si predstavit,aby sa pilot z mojej generacie (Berger,Senna,Alesiatd)fotili takto ,ako tep…i!Kedy radsej Leclerc bol chlap a urobil poriadky vo Ferrari,ale on sa radsej foti so psikom,cista Beta.

1 Like

Porovnavas neporovnatelne. Absolutne nevies, ako by sa ti jazdci chovali v dnesnej dobe. Nikdy to neni charakterom, ale dobou v ktorej zijes. Aj o tebe mozno o 50rokov napisu ze si pozadu a to len preto, ze mas taky sedlacky nazor. A pokial ma Leclerc po svojom boku zenu a nemaluje si nechty ci nerobi makeup, je vsetko v poriadku.
Ako by sa v dnesnej dobe asi chovaj tvrdak James Hunt, najvacsi suknickar a milovnik vecierkov…

Čo je Beta na to mať fotku zo svojou rodinou? Villeneuve ku ktorému sa často prirovnáva, bol tiež rodinný typ, preto ho aj Enzo mal rád.

na takeho Hunta by bolo tolko kompro materialu ze… no asi by sa ani nestihol dostat k F1 a mal by po kariere

inymi slovami, 100% suhlas s tym co pises :+1:

1 Like

…no toto je otrasná fotka,ten Leclerk je asi teplý ale hra sa na playboya…:hear_no_evil::racing_car:

‘’ Janoreno_66’’
Taketo nicky pouzivaju samotari, co hladaju svoju prvu lasku v roomke pre ‘‘nastrocnych’’.

…komentuj,to čo tam je nie tvoje blbosti,:rofl::rofl::rofl:

1 Like

Ved som to okomentoval. Pedofil odsudzuje tepleho. :smiley:

V maranelle začalo snežiť, čo je na túto oblasť nezvyčajné. Ferrari to oznamuje ako výhru a peklo zamrzlo. 2026 je konečne náš.

1 Like

Kdyby vyhodili Vasseura, tak bych tomu věřil. S ním nevyhrají ani cenu útěchy.

Zemřel Michael Schumacher

Já naopak Vasseurovi věřím.

Toto lajkol týpek z Ferrari čo je motorový inžinier

Samá pozitiva, tak to snad bude pozitivní.

1 Like

Tak ty taky věříš Gaslymu, tak to je pak jasný :smile:

…si sa prejavil pozri sa do zrkadlá, šašo…:see_no_evil::hear_no_evil:

Pozrel som sa, som stale rovnaky akurat mi chyba brada, dnes som sa holil…
Co sa o tovjom ubohom komente na margot Leclerca tvrdit neda :smiley: