Čísla nepustia …a tie sú jasné 2x vyhral na body Russell
A to mal každý rok viac DNF technických aj dsq dokonca
A neviem kde jasné v 2023 Lewis vyhral tento súboj ale ok.
Čísla nepustia …a tie sú jasné 2x vyhral na body Russell
A to mal každý rok viac DNF technických aj dsq dokonca
A neviem kde jasné v 2023 Lewis vyhral tento súboj ale ok.
Ako Max Verstappen dokazal ze to nie je len o aute? ved po letnej prestavke ked sa forma monopostu prepadla skoncil v jazdeckom sampionate 4-ty co viacmenej reflektovalo kondicii auta a zacal vytlacat superov. Viac bodov ziskal aj Norris aj Leclerc.
Nikto, ani Max, ktoreho co sa cisto jazdeckych schopnosti tyka povazujem aj ja za najlepsieho, nedokaze vyhrat sampionat s autom, ktore nie je najlepsie a keby prvu polku sezony nekruzil sam vpredu, retorika by bola uplne ina.
Inak Fred teraz odhalil, že Ferrari chcelo Leclerca už v aute 2018, ale Fred im odporučil aby počkali
Je to drahšie, než by mohlo byť, ale už roky mám všetko v Telekome a nechce sa mi to meniť. Navyše mi vyhovuje SK/CZ komentár. Keď budem chcieť ušetriť, tak v prvom rade musím prestať fajčiť.
My máme teku od poskytovateľa netu za 3 eurá a netflix za 12 a silno uvažujem či mám platiť niekomu 16 eur len kvôli česky komentovanej F1 alebo si dať F1 Tv alebo či neexistuje nejaká iná možnosť ?
Podobný problém jsem řešil loni.
Kvůli F1 bych musel přejít k jinému operátorovi. V mém případě se jednalo o O2, ale ten v mém bydlišti nemá k dispozici optický kabel, což jsem odmítl, protože nemíním jít k horšímu.
Rozhodl jsem se dle doporučení pro F1 TV a neprohloupil jsem.
Letos jsem o jiné možnosti než F1 TV ani nepřemýšlel. Prostě jsem mnohem více spokojený, než jsem od F1 TV očekával.
Tak, Bottas v druhej sedacke je svojim sposobom garancia statusu jednotky.
Ak vies po madarsky tak zakladny internet tv skylink 3,99e + 1,99e madarsky balik (v ktorom je zahrnuty Hu sportovy kanal s F1), bez viazanosti
Minulý rok pohár konštruktérov vyhral McLaren, Maxo jazdil za RB, v 2021 vyhral pohár konštruktérov mdes a Maxo vyhral titul.
Ale rozumiem čo chceš povedať keby Maxo sedel v Haase tak ťažko by mal titul
ale konstrukteri s tym nemaju nic spolocne, tam bola chyba ze jeho partak bol Perez a nezberal body. Ak by vedla maxa minulu sezonu jazdil kvalitnejsi partak napr Sainz alebo Russel tak konstruktera kludne RB mohol ziskat.
Ja len hovorim ze Max mal po letnej prestavke asi tretie najlepsie auto, a v podstate aj skoncil v sampionate za jednotkami Mclarenu a Ferrari, cize ziadny zazrak som nevidel.
A ako dostaneš F1 tv do televízora ?
Stahnes aplikaci jako do telefonu, pokud mas tv s androidem. Jinak to myslim nejde.
Ide aj zrkadlenie obrazovky
Alebo HDMI kábel a notebook.
My sme to takto na chate kde nemáme Smart tv riešili
Kabel ničím nenahradíš. HDMI to jistí.
Mal viac DNF, ale koľko vlastnou chybou? A na to, že štartoval skoro celú sezónu pred Ham, veľmi veľký bodový náskok tam neni. Body a Q vravia v jeho prospech. No neviem koľko tímov by ho uprednostnilo pred Hamiltonom.
Aplikacia je aj na Apple TV alebo aj Google TV…