Leclerc o Hamiltonovom príchode vedel: Už sme si vymenili pár správ | Magazín F1 - F1online.sk

Charles Leclerc a Lewis Hamilton vytvoria v roku 2025 jazdeckú dvojicu vo Ferrari. Mnohým z týchto slov dodnes naskakujú zimomriavky. Vyvoláva to však aj otázky. Ako budú vychádzať? Aký vplyv to bude mať na celkovú dynamiku v tíme? Kto z nich bude lepší? V priebehu ostatných týždňov sa taktiež vyskytli otázky, či Charles Leclerc vôbec vedel o príchode Lewisa Hamiltona.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/142401/leclerc-o-hamiltonovom-prichode-vedel-uz-sme-si-vymenili-par-sprav

@PUFF Omluva kde?

6f6f

3 Likes

Výstupní klauzuli má prý až po 2026 :thinking:

1 Like

Já myslím že nepočítal s tím že tam Ham přestoupí, i když si byl nějakých jednání určitě vědom. Doufal v Albona nebo něco. Ale stalo se tohle :smile: Bude to pěkný duel :clap:

3 Likes

Když je zítra toho Valentína, tak pár medových slov nikomu neublíží.

Však sám povedal, že si už navzájom písali, ta keby nebol ani rád, si nebudú ani písať

Tak nic jiného mu přeci nezbylo, než to přijmout jako realitu. Na Hama se zlobit by bylo jen kontraproduktivní. Nevím co ti mám na to napsat, přijde mi to až příliš naivní myslet si že Leclerc to takhle ve Ferrari chtěl, však ty sám jsi nám tu dával nespočet komentářů jak se jede Ferrari 1 a 2 a Sainz musí vyklidit pole pro Albona. Docela by mě zajímalo jestli s Albonem taky jednali :thinking:

1 Like

Už trénujou na sezonu. :slight_smile:

4 Likes

Šetřej gumy :pinched_fingers: :smile:

3 Likes

To je ten chybějící 1,5m, který odkrojili z developmentu za Vegas. :slight_smile: :smiley:

Fotka podlahy nebude? :thinking:

1 Like

Aha, jsi mě nachytal, nečekal jsem Fake News :man_facepalming:

1 Like

Já taky… Všude samé fake news. :frowning:
AI zničí svět.

AI by to auto takhle zubatě určitě nevystřihla :smile:

Určitě to není loňský gumožrout, který Ferrari tak ukrutně atakoval? :grin:

Dufam ho Sainz tento rok zdola na body, to by bola fajn rozlucka, aj ked je to malo pravdepodobne ale nie nemozne

1 Like

Kdyby se Sainzem v Abu šli do pitstopu jako všichni ostatní, tak by vedl 2-1…
Nechali ho tam chcípnout.

2 Likes

Je v tom urcita krutost vuci Sainzovi, ale az ho prestane bolet hlava mohl by situace vyuzit.

Ham vs Lec bude dobrej duel, doufam ze to Lec hned zkraje nezabali, docela se tesim na prvni fotky Hamiltona ve Ferrari, bude to nezvyk…