Leclerc nie je spokojný: Vylepšenia konkurencie fungovali o trochu lepšie | Magazín F1 - F1online.sk

Odchádzalo Ferrari z Miami sklamané z toho, ako sa vylepšený monopost osvedčil proti vylepšeným konštrukciám konkurencie? Je možné, že napriek strate v oblasti pohonnej jednotky očakávala Scuderia od upraveného auta viac.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/233347/leclerc-nie-je-spokojny-vylepsenia-konkurencie-fungovali-o-trochu-lepsie

Začali opět poslouchat Leclerca a opět upadají. Náhoda?

Za Vettela 2017 a 2018 vyvíjeli celou sezónu dobře a efektivně. Zvláštní.

2017 a 2018 vyvíjali efektívne? Veď v 2018 v austine vrátili vývoj pomaly za pol sezóny lebo zistili že nefungoval a zrýchlili tým vrátením sa

5 lajky

Nová Kájová jachta.

https://twitter.com/i/status/2052421197057642971

2017 a 2018 dobre a efektivne, pan je odborník.

Som nevedel, ze Leclerc je vývojový inžinier.

Mlčať zlato, v tvojom prípade hromada zlata.

2 lajkov

V Austine vtedy dali starú podlahu.

Mas v tom gulas,ale u teba nic nezvycajne. Tento monopost vyvíjali uz na zaklade poziadaviek Sira, sam to potvrdil. Vsetci mu s otvorenymi ustami nacuvali a vznikol mega vytvor. Aj vylepsenia,ktore priniesli, boli vyvinute este po predsezonnych testoch a hlavne smerovanie daval Sir. Ak chces kritizovat jazdcov, tak si si vybral nespravny smer.

1 lajk

Ale já neříkám, že Leclerc je inženýr nebo že by jím snad měl být. Jen mi připadá zajímavé, že za jeho éry nikdy nebojovali o titul PJ. A to bojovali za Kimiho/Massy, Alonsa i Vettela.

Čo sa tu zase trepe, si pamätám ako ste ma tu presviedčali v zime, že doteraz sa Ferrari nedarilo, lebo Leclerc nevie vyvíjať monopost, a že teraz to bude všetko super, lebo pri novom aute už počúvali aj Hamiltona, že navrhol volant či čo, že to ma obrovský vplyv, potom, že toto auto ma Lewisove DNA som čítal, a už zrazu nemá, už za to zase môže Leclerc :smiley:

1 lajk

A teraz spoiler alert : nemôže za to ani Leclerc, ani Lewis, jazdcov vplyv na kvalitu auta, a ešte vonkoncom uplne na zaciatku ery, kde nikto nemal ziadnu referenciu a nemal ani z ťoho davat feedback, je doslova že nula nula prd, ešte o to viac, ked zaostava najmä pohonna jednotka

2 lajkov