Leclerc: Nevyzerá to s nami dobre, ale v pretekovom tempe nie sme oveľa horší než McLaren | Magazín F1 - F1online.sk

Aj keď monopost Charlesa Leclerca nebol v čínskych pretekoch v súlade s pravidlami, drobnú podváhu nemôžeme označiť za dôvod, prečo bol v nedeľu aj s poškodeným predným krídlom oveľa rýchlejší ako jeho tímový kolega. Ferrari po víkende v skutočnosti môže tešiť aj zopár pozitív, hoci tie sa po nedeľnom diskvalifikačnom fiasku ťažko hľadajú.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/192516/leclerc-nevyzera-to-s-nami-dobre-ale-v-pretekovom-tempe-nie-sme-ovela-horsi-nez-mclaren

Uvedomuje si Charles, ze uz nie su predsezonne testy, ale sezona uz zacala a fanusikovia uz videli dve VC, v ktorych nielenze nemali na McLaren, ale ani na Verstappena s Russellom? Na co toto hopium?

Tifosi sa uz opat sustredia na buduci rok, ktory bude konecne ich. :it:

AlfaJos, prosím nechaj nám Ferraristom nádej. :slightly_smiling_face:

1 Like

tak Russella si nevedel predbehnut ani v sprinte, ani v zavode a ani v Q. Tak co taras? V sobotu ste mali dobre auto,t ak ste ho na nedelu zmenili a okrem toho, ze ste boli pomali, ste ho nastavili velmi nizko a este aj pod min. vahu. Tak nekecaj, v japonsku makaj!

Radšej nemajte nádej, aby ste neboli sklamaní a keby náhodou motyka vystrelí, tak o to viac vás to bude tešiť.

Ja by som vám doprial radšej ako McLarenu. Najmä Charlesovi, ten by pre to Ferrari obetoval všetko, keď už vydržal toho klauna Binotta čo mu robil. :slight_smile:

Charles ma taku smolu, ze ho zajazdi Hamilton :smiley: Hamilton je moj kon tuto sezonu

To je možná ten problém, na který narážel už Niki blahé paměti - pro Ferrari/Ferrariho nemá smysl se obětovat, ale musí se s ním bojovat, aby z toho vzešlo něco kloudného :slight_smile: . I když bych to Charlesovi taky přála, tak tam je sentiment jednoznačně na škodu.

2 Likes

Ja mam nejakeho tusaka ze v japonsku alebo v dalsej velkej cene vyhraju preteky…neprekvapilo by ma to

Věřím tomu, že nám zdaleka nepředvedli na co mají. Pokud ale zůstane silný McLaren a k tomu Mercedes s Georgem nevypadá špatně (+ nepodceňovat Maxe :smile: ), tak mají už teď nepříjemnou ztrátu, i když na nějaké to vítězství by to mělo dát.

1 Like

6 Likes

Ferrari má pred sebou ťažkú úlohu … presvedčiť fanúšikov, že ich tohtoročné auto za niečo stojí a tým bude schopný ho aj rozumne prevádzkovať … :smiley:

:joy::joy::joy:

2 Likes

Auto neni spatne, jen lidi si musi sednout, Lewisovi by prospelo mit na pitwall kamose z Mercedesu.

Ocon zabijak hahahah

Ale Ferrari má v Číne za šprint celkovo 12 bodov (Ham 8b a Lec 4b), tak čo chceš vymazávať?

1 Like

Pisal si na FIA?
Po sobotnim sprinte mali kontrolovat aj Hamiltona ak narazas na DSQ a presiel

Hladas nieco co tam neni

Jestli je potřeba, tak můžu zavolat do FIA, příští týden tam jdu stejně na kafe

Jdeš za Sulayemem propagovat diesel motory?
Dávej si bacha na zuby. Arabi dělají tak přeslazené kafé, že plomby strachem samy utíkají.