Leclerc nevyčíta Verstappenovi protesty: Asi by som sa tiež ozval | Magazín F1 - F1online.sk

A potom si sa zobudil s rukou v serbli… :man_facepalming:

inak je zaujímavé, že ten 3seater Ferrari vždy šoféruje LEC, nikdy SAINZ ani HAM ho nešoférovali pre sponzorov

Toto je nejaky vtipny. :sweat_smile:

Neviem preco, ale myslim si, ze pred podpisom Russella bude opat skusat ziskat Maxa.

Nie to reálne povedal. A presne tak ako je to tam napísané a odkazuje na slávny “Just inčident”. Si myslím buď Maxa alebo keby nevyšlo tak Leclerca. Jeden z nich by sa mu hodil do Merku pred 2026.

Tiez si myslim. Kimi zatial zaostava ovela viac ako by mozno Toto chcel a s Russellom nikdy nemal taky vztah a chemiu ako s Hamiltonom.

Russell mi tam pride take nechcene dieta, ktore odpisu, ked sa naskytne lepsia moznost - Max, pripadne Leclerc. Jazdi zatial dobre, ale ludsky mi to pride, ze Toto ho nema az tak v oblube ako mal Lewisa alebo ako ma teraz Kimiho.

1 Like

V podstate max urobil na zaciatku rovinky to iste co lec s tym ze lec uhol a potom lec urobil to iste s tym ze max neuhol, cisty racing incident za mna a neni co riesit

1 Like