Leclerc nevidí priestor na to, aby pomáhal Hamiltonovi | Magazín F1 - F1online.sk

Skúsení piloti v hĺbke poľa ochotne pomáhajú svojim tímovým kolegom, ktorí sú vo Formule 1 stále len začiatočníkmi. V Sauberi takto Valtteri Bottas pomáhal Kuan-jü Čouovi, nuž a teraz Nico Hülkenberg robí mentora Gabrielovi Bortoletovi. Istá pomoc by sa očividne zišla aj Lewisovi Hamiltonovi, no ako to spraviť? Charles Leclerc si také niečo nevie predstaviť.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/221183/leclerc-nevidi-priestor-na-to-aby-pomahal-hamiltonovi

Lui umely sampion.20r v f1 a on potrebuje pomoc?neviem ze by vettel raikonen alonso potrebovali pomoc ked prestupili do Ferrari.

2 Likes

what a…

No, dotiahli ste si do Maranella marketingovú hračku, tak sa s ňou hrajte…

6 Likes

:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:,naj,pilot všetkých čias,:joy::joy::joy::joy:…keď mal stroj ,tak jel,ale v priemernej formuli,:racing_car::racing_car::racing_car::racing_car:je to obyčajná ““nula””…:smirk::smirk:

2 Likes

“Máme tu celkom iné procesy, inú víziu, tím, štýl práce. Chce to čas, kým si na to všetko zvyknete.”
Vo Ferrari som už osem rokov, takže viem, ako to tu funguje.
Bolo jasne, ze Hamilton hned nevyjazdi titul s ferrari. Keby na to ferrari malo, uz by mal davno titul Charles, ktory je velmi rychly. A ked sa toho vela nedeje na trati medzi Norrisom a Verstapenom, media sa vzdy radi vratia k teme Hamilton. Vedia, ze sa najde vzdy kopa ludi co sa pride strapnit komentami a narobia dostatok klikov.

Viac smajlov som snad nevidel. Aj naj pilot galaxie to vcera nezvladaol v Q ked nema monopost s naskokom 0.5s :wave:

Este by ma zaujimalo koho si multacik. Trosku si sa prezradil. :man_facepalming:

Pomoct potrebujes ty u psychosa. Bez umeliny by tvoj zivot nedaval zmysel.

Zial toto je realita.
Ked ale v 96 Schumacher nastupil vo Ferrku, tak s tym autom dokazal vyhrat na 3 legendarnych okruhoch, pricom v Barce v dazdi deklasoval superov. A okrem toho ziskal dalsich 5 podii, teda v polke pretekov sezony stal na bedni. To Ferrko bolo 3. az 4. najlepsie auto v poli, keby tam nebol Miso, co potvrdzuju vysledky Irvinea. V jeho majstrovskom Benettone z 95 borci Alesi a Berger nedokazali vyhrat ani raz. Co by on spravil v Benettone, je asi jasne kazdemu.
Sucasna hviezda Ferrka sa casto nedokaze dostat ani do Q3, o bedni ani nehovorim. A boj o vitazstva nie je ani len v rovine snov, ale z marketingoveho hladiska to bol vyborny tah, ktory vsak trval len polku sezony. Teraz uz je to len trapnost.

Ja za to memozem ze tvojmu Luimu to mejde :joy: choď sa vyplakat inde