Leclerc nevidí cestu von: Nie je to jednoduché, v aute sme len pasažieri | Magazín F1 - F1online.sk

Sezóna 2025 sa zrejme zaradí na zoznam čiernych ročníkov, ktoré Scuderia Ferrari ukončí bez zisku pretekového víťazstva. Z Charlesa Leclerca po Veľkej cene Singapuru cítiť veľký pesimizmus. Monacký pretekár očakáva veľmi ťažký záver ročníka s pochmúrnymi vyhliadkami.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/215738/leclerc-nevidi-cestu-von-nie-je-to-jednoduche-v-aute-sme-len-pasazieri

Sme to už stratili
1000005943

To je tak, když na jeden rok před velkou změnou pravidel udělají na poměrně fungujícím autě 97% nových věcí. Nebo kolik těch procent ten jejich náčelník říkal.

Hele, je mi to už trochu blbé opět to vytáhnout, ale tohle pasažérství nějak neodpovídá individuálnímu sportu jezdců :stuck_out_tongue_closed_eyes:

… sorry, červená jak červená. Ježek ví.

3 Likes

Sak dalsi rok je nas

3 Likes

Přecházíte k Astonu? :smile:

2 Likes

Ja ostavam Ferrari ale Leclercovi budem fandit kdekolvek pojde (asi)

2 Likes

Mateřská značka je v problémech. Budete mít prachy?

Ale každý je samostatný subjekt.

1 Like

Nic kromě Lawrence Strolla a jeho ochoty koupit synovi zápis do dějin motosportu. :wink:

Prachy ze společnosti Aston za propagaci automobilky jsou asi 30 mega myslím, to už není tak zajímavé.

1 Like

Aston už se zbavil svého podílu v F1 a použil ho na vyřešení špatné situace továrny-automobilky Aston.

Jinak Stroll to udělal šikovně, koupil, ředil a prodával, chytil tam Wolffa, Vettela, no stále ředil a prodával, akcie klesaly a klesaj, a život jde dál :smile:

1 Like

Koupil, ředil… Stroll for President. :wink:

S Wolffem tam udělali pěkný podvod. :smiley:

Nedivím sa CHLE, že má takéto pesimistické vyjadrenia. Forma Ferrari sa mi vôbec nepáči, ale to nemení nič na tom, že aj tak ostávam fanúšikom Ferrari … :slight_smile:

1 Like

@Hedgehog budúci rok je náš

3 Likes

Teď jsem četl, že Elkann s Vignou tam vlítli, a šli to vyřešit.

Jj, akože jedine že vyhodia sami seba a niekto nový bude CEO Ferrari. Lebo nechcú uvoľniť platy pre inžinierov. Ferrari by nemalo údajne problém zohnať aj UK inžinierov, ale že ten plat čo dávajú, je smiešny. Fred to chcel zmeniť a že mu to zakázali. Lebo údajne časť platu je česť pracovať vo Ferrari. Úplne od veci.

To se mi nezdá. Kde potom ty peníze utrácejí? Však je rozpočtový strop.