Leclerc neverí, že Verstappen porazí McLareny: To by ma veľmi prekvapilo | Magazín F1 - F1online.sk

Ako málo stačí, aby sa situácia otočila? Vo Formule 1 sme zvyknutí na fenomenálne otočky v boji o titul. McLaren si v tomto roku vypracoval taký náskok, že ostatní mohli pomýšľať akurát na druhé miesto v Pohári konštruktérov a tretie v hodnotení jazdcov. Stačili však dva nevydarené víkendy a všetci si odrazu kladú otázky, či je Max Verstappen skutočne mimo hru.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/214854/leclerc-neveri-ze-verstappen-porazi-mclareny-to-by-ma-velmi-prekvapilo

To spíš vyhraje ve Ferrari dřív než Hamilton. Na Nürburgringu při prvním pokusu v kvalifikaci druhému naložil 24 sec.

3 Likes

@Nordotor nejake aktualne info k NLS?

V livetimingu vidim len, ze Mr. Verstappen vedie o 22 sekund, ale neviem co je za tym a predpokladam, ze do konca Q sa to este pomeni.

Tak nadeje umira posledni, ale Charles bohuzel asi bude mit pravdu.

Stejne ale musim rict, ze by to byl od Maxe majstrstich. On to je teda majstrstich uz ted.

A kdyz vezmeme v potaz, ze nektere zavody Max uplne neMaximalizoval, fail ve Spanelsku, zbytecna premira snahy v nekterych zavodech. Tak mohl mit o par bodiku vice, joj to by bylo veselejsi hned.

I kdyz tady je nutno rict, ze pokud by Max nebyl Maxe :grin:, mohl by take mit bodu mnohem mene. To je podle me pripad George, ktery sice jezdi konzistentne (a tuto sezonu opravdu dobre), auto ma na obdobne urovni jako RBR (podle me do Monzy lepsi), ale je abych tak rekl, trosku sterilni. Jakoby postradal stavu. Jede si svoje, moc neriskuje, ale prijde mi, ze trosku stagnuje.

Kimi se mi uprimne libi mnohem vice a pokud v 2026 RBR nebude mit auto, tak si myslim ze posledni dva Maxovi roky v F1, pujde Max delat partaka ke Kimimu.

Kazdopadne Charles za me moc pekny rozhovor a strizlivy nazor.

2 Likes

V športovej nedeli budem dávať info. Max dal zatiaľ 1 merané kolo na wetkách, ale mal prázdnu trať oproti konkurencii, ktorá čakala a ptm bol v traffic. Teraz začína trať schnúť, takže časy pôjdu dole.

4 Likes

Skoda, toto bolo pocasie ako pre Maxa.

Ako vidis dnes jeho sance, ake umiestnenie ocakavas v Q a v preteku?

Tak má reálne 4 skúsených súperov, ale pódium bude. Možno aj víťazstvo. Hlavne má dobrého aj druhého vodiča, ten Lulham

2 Likes

Proti komu zas jezdí?
Zas nějací amatéři?

1 Like

Nie profi jazdci aj víťaz 24h Nurburgring.

7 Likes

Tak moc pěkný. :+1:

1 Like

Ak by Verstappen bez Hornera tento rok získal titul, tak to dám klobúk dole. To by bol podľa mňa jeho najcennejší titul čo doteraz získal. V podstate platí to, čo som už tu kedsi napísal. Dobre by bolo, keby sa o majstrovi rozhodlo v poslednom závode.

3 Likes

To myslím nevychází ani kdyby všecky závody vyhrál pokud by Mcl končily za ním

Nadej zomiera ako posledna, povedala Nadej.

Preštartoval sa na 1.miesto

To sa ale podľa mňa určite nestane.

1 Like

Ak budu ich piloti pokracovat vo vykonoch z Baku, tak nie. :sweat_smile:

Nebo pokud Max předvede výkony z Monaka, Silverstone, Belgie nebo Maďarska🤔

A je to. Ver. vyhrál s Ferrari dřív než Hamilton.

Půjdeš do pekla za to lhaní.

2 Likes

Aspoň ušetřím za topení!