Leclerc nemá žiadne alternatívy. Podľa Dannera sa zasekol vo Ferrari | Magazín F1 - F1online.sk

Pretekať vo Ferrari je snom každého pilota F1, no po rokoch plných opakujúcich sa problémov sa jazdcovi aj to zunuje a červená kombinéza mu už nemusí stačiť. Charles Leclerc ju oblieka už v siedmej sezóne po sebe a stále je bez majstrovského titulu, ba dokonca sa poriadne nezapojil ani do bitky oň. Podľa bývalého pretekára Christiana Dannera tak zrejme uvažuje nad tým, či by nemohol prestúpiť, no sám musí uznať, že nie je kam.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/211053/leclerc-nema-ziadne-alternativy-podla-dannera-sa-zasekol-vo-ferrari

Mohol ist do RB. Podla mna by mu Maxove auto vyhovovalo najviac so vsetkych pilotov na roste. Teraz je uz ale zrejme neskoro.

S LEC je to tezky, malokdo si ho umi predstavit v jinem tymu, vcetne me. Je to proste jeho domaci tym se vsim vsudy.

…hm … ďalší ktorý sa tešil že niekedy bude titul…,:racing_car:

Pristi rok bude v kariere LEC dost zasadni, bude zalezet jak Ferrari trefi koncept, kdyz ne tak ho ceka hodne prace, Mclarenu se povedlo auto az v poslednim roce pravidel :owl:

Je to škoda , Ale… Kto si pamätá všetkých jazdcov ktorý jazdili vo Williamse, McLarene, Lotuse, Renaulte, Tyrrelli, Brabhame či inom víťaznom tíme z dávnej či nedávnej histórie. Asi nikto… Ale pilotov Ferrari si pamätajú všetci vášnivý fanúšikovia F1. On je asi ten typ ktorý hľadí viac do minulosti a do budúcnosti ale zabúda že on je prítomnosť, alebo naozaj nemá kam… a dosť možné že aj stále verí že to stým Ferrari raz dá. Do hlavy mu nik nevidí, ale doprial by som mu to a veľmi.

2 Likes

No, realne, Lewis pusobi zklamane uz letos a musim napsat ze jsem to necekal, je na nem videt ze by toho chtel rict vic, zaroven vidime ze radeji haze vec na sebe, snad aby nebyl zklamany jeste vic, z toho nejde usuzovat ze Ferrari cekaji lepsi sezony. Takove divadlo nikdo z pilotu nezahraje, tak dobry herec zase Lewis neni…

Nevadí, tento rok bude Monza veľkolepá. To čo Ferrari stíha farmiť na IG. Toto sú príspevky za posledné dva dni. Bude veľký odkaz na históriu 1975 a Nikiho

3 Likes

Sranda,ze si to pamatam,ako keby to bolo vcera,aj ked len v podobe clanku s fotkami z casopisu Start. Niki sa po nadejnej sezone 74 stal v Monze majstrom sveta a bola to senzacia. Vtedy auta Ferrari mali prezyvku Cervene rakety z Maranella.:grinning:

Zial toto som v casoch temneho sociku nemal moznost vidiet.

4 Likes

ja by som hlavne nebol spokojny s tym, ze LH ma 60 melonov a ja len 35… Inak by mi nevadilo zavodit za F, aj ked nevyhravaju, nieje to chyba ChL…