Leclerc: Naozaj som si myslel, že Max je zlý človek | Magazín F1 - F1online.sk

Charles Leclerc a Max Verstappen sa poznajú dlhé roky, napokon spolu vyrastali aj na motokárach. Od ich prvého stretnutia sa však dramaticky zmenil pohľad na toho druhého, priznal Leclerc, ktorý vraj najskôr vnímal Verstappena ako zloducha.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/241717/leclerc-naozaj-som-si-myslel-ze-max-je-zly-clovek

…no a teraz si môžeme počkať na svätú trojicu, vďaka ktorej ešte f1online.sk funguje - bob, mp1 a hellhogr, aby si tu navzájom vyh*nili nad ďalším článkom o Verstappenovi

7 lajky

Malá korekce, trojice, bez které by to bylo normální a navštěvované fórum. :grin:

Otázka je, jestli to od nich schytne i Leclerc.

3 lajkov

jeej normalne diskusne forum na internete :slight_smile: to by bolo krasne.

1 lajk

Hogar nestiha dnes uz ma nad limit prispevkov no a bobik rieši fekalne prihody .este si zabudol na puffika a mravca a mame ich tu vsetkych

Zase diskuze, kde se řeší uživatelé a ne obsah článku a F1, ach ty komplexy.

A co řekl Leclerc je naprosto běžná věc, piloti F1 nejsou tam, aby se kamarádili, no respekt na trati je potřeba. A že piloti se chovají na trati nějak a mimo monopost zase jinak taky není nějak překvapující

1 lajk

Tak, vime ze je zly, nekomu se nemusi jeho povaha libit ale tady na foru docela frci, Ustricaci jsou z neho u vytrzeni, da se rict rovnou ze-srani.

1 lajk

tak,máme tu aj individuá,ktoré si automaticky “uľavia” pri článkoch o hamovi…však stev ? hejty vždy boli aj budú a čím je pilot vyššie,tým viac schytáva…

3 lajkov