Leclerc je bahrajnským hrdinom. Ani Vasseur nečakal, že zachráni štvrté miesto | Magazín F1 - F1online.sk

Ferrari si z Bahrajnu odnáša 27 bodov za tretie a štvrté miesto. Tifosi s takýmto výsledkom nemôžu byť spokojní, no keď prihliadnu na dominanciu Red Bullu a technické problémy Charlesa Leclerca, budú musieť uznať, že viac sa nedalo dosiahnuť. Aj sám šéf tímu priznal, že Leclerc ho svojou jazdou príjemne prekvapil.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/145019/leclerc-je-bahrajnskym-hrdinom-ani-vasseur-necakal-ze-zachrani-stvrte-miesto

Ocakavany scenar,kde Red Bull jazdil na pol plynu a Ferrari sa raduje,ze vraj znizili stratu???Ved to je hanba pre znacku ako je Ferrari…Vasseur si ma priznat,ze nezvladli svoju ulohu a nedotiahli sa na malinovkarov.Cela sezona F1 bude opat o nicom…

Jo ták.
A stejně nejrychlejší řidič víkendu a hrdina skončil až čtvrtý.
Všem se ty plečky rozpadaly kromě vítěze.

Sa obrat na FIU co robi,ze medzi druhym a 18stym jazdcom je rozdiel 0,7 sekundy a medzi druhym a prvym v tom istom aute viac nez sekunda.

1 Like

Keď rasista tu 5 rokov po sebe všetko vyhrával vraj(vlastnou dokonalosťou a talentom)to nikomu nevadilo,teraz tu máme niekoho kto je lepší,tak zrazu kazdý tu kvíka že sezóna je fuč,nie sezóna je paradná,konečne vyhráva niekto kto vie a tým ktorý si to zasluži.Ferraristi ja neviem čo ste čakali? Ferrari na to nemá.Vsetcia tu len o Leclercovi básnite a aha zas ho Sainz prešťal Ferrari sú proste jak slovák hovorí taliani .

1 Like

Tipujem že za try preteky budú chodiť už správy že Ferrari sa už sústreďuje na budúci rok a toto auto prestalo vyvíjat.

Huh ako ho prešťal? Že nemal imbalance teplôt na brzdách?

Trochu mi to pripomina ceskej biatlon, radujte se z 30. mista, kdyz se vam to nelibi muzete fandit nekomu jinymu, my to mame stejne u pr-dele a vymluv plnej kos.

Čo je výmluva na inbalance teploty o 100 stupňov?

Raz zajazdil Sainz lepšie a už si všetci myslia,že Leclerc prestal vedieť jazdiť :man_facepalming: Ešte je dosť pretekov do konca sezóny

3 Likes

Nie kazdy ma kapacitu na to, aby to pochopil. Niekomu staci, ze jeho “nenavideny pilot” prehral a tam to pre neho konci. Este vyssi level je potom, ked tu zacne strielat uplne nezmyselne cisla bez kontextu a zamerne vybrate tak, aby mu pasovali do jeho praUdy. :slight_smile:

4 Likes

Neumi vymenit soucastku.

Presne tak, ale to je Eisking gang. Oni nepozerajú formulu dôsledne, ale iba čo povie Eisele to je sväté.

Mne príde v poslednej dobe hlavne Pepa dosť mimo na to na akého odborníka sa hra , včera keď tri kolá nás presviedčal že tsunoda už toho magnusena určite prebehne a plus ďalších veci , o leclercovi už bolo povedané toľko počas pretekov že až a vôbec nebrali do úvahy jeho technické problémy … trochu mi už po tých rokoch začínajú piť krv neviem či iba ja mam taký pocit …:sweat_smile:

1 Like

nie nemáš tiež mám taký pocit, už pomaly nepozerám ani Eisking a to v 2022 som išiel každú epizódu, hneď ako vyšla. Dnes si preklikám čo ma zaujíma, pozriem aké blbosti melú o Ferrari a idem ďalej.

Kral je mimo celou dobu, co to zacal delat.

Ja ich mam rad a stale je to moj najoblubenejsi komentar z toho, co je na vyber, ale uz to nie je to co to byvalo, ciastocne s tebou suhlasim.

Hlavne Stevo to uz moc hroti tymi nasilu vtipkami posledne 1-2 roky a nasilu riesi vsetky kauzy nonstop. Pepa aj ked sa netrafi, tak je to este prirodzene a otocia to na srandu. Navyse ten Pepov vcerajsi postreh k tomu, ze Hamilton sa preklikol na volante, a preto netrafil zakrutu by si ini komentator tak v live prenose nevsimol.

To, ze im obcas nieco ujde akceptujem, kedze sleduju aj telemetriu, aj radiovu komunikaciu a je toho dost (Richtr sa motal daleko viac a obcas sa to stane aj na Sky, ze si nieco nevsimnu), tak snad im pomoze to, ze su tam teraz traja.

Kazdopadne popretekove studio je za mna super vec. :slight_smile:

2 Likes

Mě u nich vadí ta póza že vše podávaj tak že tak to je, no a když se ukáže že ne tak ne no. Chtělo by to více rozlišovat mezi faktem a domnělým faktem (rozuměj spekulací) který podávaj uplně stejně.

2 Likes

Najdi 2 rozdíly. :slight_smile:

1 Like

RIP kariera Alonsa, Russella a mozno Antonelliho. :smiley:

Ale snad to Max nezoberie hned od 2025 a pocka si aspon na 2026.