Leclerc hovorí áno osemvalcom, neschvaľuje však obmenu šprintov | Magazín F1 - F1online.sk

Ambiciózny plán prezidenta FIA Mohameda bin Sulajema vrátiť do Formuly 1 osemvalce už v roku 2029 narazil na nechuť dodávateľov pohonných jednotiek. Hoci sa ich návrat odkladá minimálne do roku 2031, táto téma je v padoku stále živá. Napríklad Charles Leclerc sa nechal počuť, že by takýto návrat do minulosti privítal.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/214990/leclerc-hovori-ano-osemvalcom-neschvaluje-vsak-obmenu-sprintov

Chalani nemate tak nejak nesvar s recyklaciou clankov? Sa mi zda, ze uz tu jeden clanok s Leclercom na tuto temu bol, takisto aj s Wachem ohladne toho, ze Singapur ukaze, ako na tom su

1 Like

mne to moc nechyba zazil som vela pretekov F1 s 8 valcami, a ked je pretek clovek musi mat na usiach stuple kedze je to neprijemne na usi, a aj nezdrave. to je horsie ako sluchadla ktore ma clovek na 100 perc hlasitosti cely den…

2 Likes

Jj. Ta úleva teď, když to člověk po F3 může vyndat z uší.

Jsi na místě činu?

Kdepak! To se jenom trochu nudím ve vlaku. K tomu, abych na cestách pracovala, jsem se ještě nedopracovala a bohdá to nikdy nebude :smile: .
Jo už rozumím! Já jsem nemyslela teď jako zrovna teď, ale teď jako v dnešní době… Píšu jak Tatar :smile: .

1 Like

A já Ti už chtěl závidět. :smiling_face:
Přeji příjemné cestování. Vlakem jsem jel naposledy před patnácti léty.

1 Like