Leclerc hodnotí situáciu v najlepšej štvorke: My sme ako jediní nenašli riešenia | Magazín F1 - F1online.sk

Lol. Tak už to chápu… :grinning:

1 Like

Ano, je skoro vsade pekne -stale behame tiez po CR kade-tade a radi

1 Like

Takze investor a rentier

1 Like

uz su toho plne internety:

vraj je ochotny aj zlavit z odstupneho aby mohol nastupit uz co novej sezony.

2 Likes

Ferrari ocekava prichod svate trojice Emil, Horner, Marko, modre Ferrari uz tady taky jednou bylo…

1 Like

Ten se všude cpe jako Fico do Moskvy

Ako rentiér už dnes potrebuješ majetok aspoň 1 milión eur, aby to boli slušné peniaze a neťahalo to človeka naspäť do nejakej výkonnej funkcie. :smiley:

Keď chceš robiť :poop: a brať peniaze ako Puff, tak treba sa zamestnať na HR ako Honzi za nejakú priemerku (to ale človeka neuspokojí) alebo byť influencerom. A čím väčší chuy pre normálnych ľudí, tým lepšie peniaze sú z toho. :sweat_smile:

Nooo, to mas asi pravdu :+1:, ta nepriama umera je niekedy az tragikomicka - cim menej v hlave, tym viac na ucte??? :rofl::rofl::rofl:

No, jenže Jos má hov-no v hlavě a hov-no ma účtě :grinning:

2 Likes

Ale vypada ze ma vsechno vylazene a v rovnovaze, vsechno slape jak ma :neutral_face:

1 Like

haha, potřeboval bys trošku píchnout s grafickou upravou. Dokonce bych ti náhodou mohl někoho i dohodit z discordu. :laughing:

1 Like

Ať mi udělá nějakou grafiku Kimi Antonelli 2026 world champion. Ať jsem rdy na příští rok.

2 Likes

Okej, Annee umí všechno, jestli se mi jí podaří odblokovat, tak ti dám vědět. :smiley:

1 Like

vie spravit aj z Antonelliho sampiona uz o 12 mesiacov?

Ano, na všechny způsoby. :relaxed:

1 Like

Ja som to povedal skor vseobecne (lebo su ludia, ktori sa prezentuju “danostami” ktore nemaju) - nie konretne a nikoho osobne som urazit nechcel…
A neviem, ci je meritkom IQ alebo vzdelanie, prip. odbornost so skusenostami, a mozno len dobry “sedliacky rozum”
Su ludia, ktori vedia len jednu vec - napriklad kopnut do lopty, ale svoju danost vyuziju na 100% a su v tom uspesni - a to je dobre.
Su ludia, ktori maju viacero danosti, ale nevedia ich pouzit/vyuzit a to je neuspech v tych danostiach.
A potom su tu osobne rozhodnutia cloveka, kedy vedome moze utlacit nejaku danost dozadu kvoli inym “osobnym” prioritam - to je ale vedome jednanie a ja ho neviem posudit…
Takze ja Josa respektujem aj ked mame na niektore veci iny nazor (na nieco podobny alebo rovnaky) a nebudem ho urazat :grinning: a ani inych

4 Likes

SIlné slová andrettiho.

škoda, že cadillac bude backmarker

1 Like

To, ze ti olajkuje prispevok, v ktorom vyvracias jeho utok na mna, len dokazuje, co ma v hlave on. :sweat_smile:

Meritkom IQ urcite nie je vzdelanie, dnes uz je vysoka skola na vsetko a dokaze ju spravi (alebo si kupit) hocikto.

Castokrat moze byt nejaky manualne pracujuci clovek so stredoskolskym vzdelanim ovela inteligentnejsi ako absolventi roznych (napriklad) filozofickych fakult s titulom Mgr.

Tie danosti si opisal celkom trefne. :+1:

To nebyl žádný útok, jen jsem popsal skutečnost. Je fajn, že konečně chápeš, že ty tvoje výlevy tady byly úplně mimo

1 Like