Lol. Tak už to chápu… 
Ano, je skoro vsade pekne -stale behame tiez po CR kade-tade a radi
Takze investor a rentier
uz su toho plne internety:
vraj je ochotny aj zlavit z odstupneho aby mohol nastupit uz co novej sezony.
Ferrari ocekava prichod svate trojice Emil, Horner, Marko, modre Ferrari uz tady taky jednou bylo…
Ten se všude cpe jako Fico do Moskvy
Ako rentiér už dnes potrebuješ majetok aspoň 1 milión eur, aby to boli slušné peniaze a neťahalo to človeka naspäť do nejakej výkonnej funkcie. 
Keď chceš robiť
a brať peniaze ako Puff, tak treba sa zamestnať na HR ako Honzi za nejakú priemerku (to ale človeka neuspokojí) alebo byť influencerom. A čím väčší chuy pre normálnych ľudí, tým lepšie peniaze sú z toho. 
Nooo, to mas asi pravdu
, ta nepriama umera je niekedy az tragikomicka - cim menej v hlave, tym viac na ucte??? 

No, jenže Jos má hov-no v hlavě a hov-no ma účtě 
Ale vypada ze ma vsechno vylazene a v rovnovaze, vsechno slape jak ma 
haha, potřeboval bys trošku píchnout s grafickou upravou. Dokonce bych ti náhodou mohl někoho i dohodit z discordu. 
Ať mi udělá nějakou grafiku Kimi Antonelli 2026 world champion. Ať jsem rdy na příští rok.
Okej, Annee umí všechno, jestli se mi jí podaří odblokovat, tak ti dám vědět. 
vie spravit aj z Antonelliho sampiona uz o 12 mesiacov?
Ano, na všechny způsoby. 
Ja som to povedal skor vseobecne (lebo su ludia, ktori sa prezentuju “danostami” ktore nemaju) - nie konretne a nikoho osobne som urazit nechcel…
A neviem, ci je meritkom IQ alebo vzdelanie, prip. odbornost so skusenostami, a mozno len dobry “sedliacky rozum”
Su ludia, ktori vedia len jednu vec - napriklad kopnut do lopty, ale svoju danost vyuziju na 100% a su v tom uspesni - a to je dobre.
Su ludia, ktori maju viacero danosti, ale nevedia ich pouzit/vyuzit a to je neuspech v tych danostiach.
A potom su tu osobne rozhodnutia cloveka, kedy vedome moze utlacit nejaku danost dozadu kvoli inym “osobnym” prioritam - to je ale vedome jednanie a ja ho neviem posudit…
Takze ja Josa respektujem aj ked mame na niektore veci iny nazor (na nieco podobny alebo rovnaky) a nebudem ho urazat
a ani inych
To, ze ti olajkuje prispevok, v ktorom vyvracias jeho utok na mna, len dokazuje, co ma v hlave on. 
Meritkom IQ urcite nie je vzdelanie, dnes uz je vysoka skola na vsetko a dokaze ju spravi (alebo si kupit) hocikto.
Castokrat moze byt nejaky manualne pracujuci clovek so stredoskolskym vzdelanim ovela inteligentnejsi ako absolventi roznych (napriklad) filozofickych fakult s titulom Mgr.
Tie danosti si opisal celkom trefne. 
To nebyl žádný útok, jen jsem popsal skutečnost. Je fajn, že konečně chápeš, že ty tvoje výlevy tady byly úplně mimo