Leclerc hodnotí situáciu v najlepšej štvorke: My sme ako jediní nenašli riešenia | Magazín F1 - F1online.sk

Ak to bude takto pokračovať, Ferrari zakončí sezónu na celkovom štvrtom mieste, aj keď Red Bullu na trati boduje v podstate iba jedno auto. Scuderia začala rok s veľkými očakávaniami, ale všetko nasvedčuje tomu, že ju zakončí veľkým sklamaním. Cíti to aj Charles Leclerc.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/215967/leclerc-hodnoti-situaciu-v-najlepsej-stvorke-my-sme-ako-jedini-nenasli-riesenia

Trpké, ale pravdivé konštatovanie.

No a za toto ho chcú vyhodiť. Dvaja inžinieri 3. Triedy. Lebo urazil ich ego.

2 Likes

Uz si mohol zvyknut za tie roky.

Chlapec by si zaslúžil lepší team, nie to makarónstvo v ktorom sa teraz trízni. To princezná Diana sa dostane skorej na druhú stranu toho tunela než Leclerc získa titul s Ferrari…

3 Likes

Auto bolo na zaciatku roku vyborne, Lewis s nim vyhral sprint.
Bohuzial im nejde sezonny vyvoj, nedokazali zopakovat minuly rok.
Prajem im, aby na buduci rok trafili aj auto aj sezonne upgrady.

1 Like

Kde bolo auto výborné? Však bolo katastrofálne od testov. Vyhrali kvôli tomu, že bolo vpodstate nelegálne v plnej dĺžke pretekov. Kvôli podlahe.

2 Likes

Toto je možné len vo Ferrari.

Keby si toto dovolí hoci aj top inžinier v RB na Verstappena alebo kedysi v Mercedese na Hamiltona, tak daní inžinier odíde do hodiny a asi aj s bitkou od šéfa tímu. :sweat_smile:

Auto bolo výborné :joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy:
To už je na lieky toto.

Kde to presne povedal?

1 Like

Zni to divne, ale cert vem vysledky, hlavne se v tom aute chlapci nepozabijejte 🫤

Nejak ti nerozumiem na co reagujes? Moja reakcia nebola na teba.

Jaj pardon už vidím. Ospravedlňujem sa, len som nevidel relink, tak som si myslel, že reaguješ na článok. Pardon.

Kolik jsi koupil akcií? -20%…
Chudák Ham.

S Elkannom práve riešime kedy mi predá kľúče od Fabriky. A asi to stiahnem z akciového trhu. Talianok začína peklo. Pauza na kávu iba raz za deň. Viackrát bude iba pokiaľ vyhrali poslednú GP F1. Takže nech makajú

2 Likes

Tolko k ich pracovnej morálke. Oni sú zdochnuti aj podľa zákona.

Ferrari je pripraveno na prichod Hornera, Marka a Verstappena.

takze kto vlastne pracuje cez vikend v padoku? nejaki brigadnici?

1 Like

Někdy to vypadá, že to tam vedou Norďák s Ježkem.

1 Like