“S autom sa jazdí ťažko, ale ako som už povedal, toto nie je prvýkrát. Kde strácame? Myslím si, že strácame na rovinkách, čo sa čakalo,” odpovedá neprekvapený Vettel. “Chýba nám priľnavosť na nájazde do zákrut, a to prakticky na všetkých štyroch kolesách. Auto sa dosť šmýka, je to oštara. Ale áno, je veľmi ťažké spraviť všetko správne a zajazdiť dobré kolo. Pokúsime sa to do zajtra trochu zlepšiť.”
No, s Ferrari to tento vikend zatial vobec nevyzera tak zle. Samozrejme, ze uz vsetci mame v suvislosti s Ferrari znizene naroky, ale po Spa som tento vikend cakal totalnu blamaz. V kvalifikacii to sice nie je nic svetoborne, ale aspon su pred trojicou Haas/Alfa/Williams. V pretekove tempo maju slusne, mozno to nakoniec vyda aj na nejake pekne body.
Pripajam analyzu treningov, keby mal niekto zaujem.
Mám pocit, že podle analýzy tréninků, jak ji prezentovali na gpf1.cz, to sice v závodní rychlosti vypadá relativně slušně (Ferrari na úrovni McLarenu a Renaultu), ale páteční analýza ve Spa tuším dopadala o něco lépe než tato. A výsledek…
Teoreticky na Monze není dlouhá technická pasáž jako ve Spa, kde loni Ferrari získávalo a letos naopak ztrácelo, ale rovinky budou Ferrari trápit. Obávám se scénáře, že i v případě, že Ferrari by bylo v závodní rychlosti dejme tomu na úrovni Renaultu, pozici nezíská, pokud by ji naopak hájilo, kombinací nižšího výkonu motoru plus soupeřova DRS ji ztratí.
Snad by je alespoň nemusely ohrožovat Alfy a Haasy. Na druhou stranu, dnešní rychlost byla vykoupená nastavením na nižší přítlak, ale auto se zase hůř ovládá. Leclerc je za této konstelace o něco jistější než Vettel, ale stačí jeden moment a bude po závodě. Možná by měli přítlak trochu posílit, minimálně u Vettela, byť za cenu o něco větší pomalosti.