Charles Leclerc sa v roku 2024 mal zbaviť domáceho prekliatia, ale stále to vyzerá, akoby mal v Monte Carle všetku smolu na svete. V tejto sezóne to však nebola celkom smola. Monacký pretekár dal jasne najavo, že za poslednú veľmi nepríjemne vyzerajúcu nehodu nepreberie ani štipku zodpovednosti.
normalne ma to vytocilo a pokazilo mi to pocit z vikendu, a to som ho
mal doteraz celkom dobry, asi tento rok uz obmedzim sledovanie tej f1, a podrobnejsie budem sledovat len vtedy, ked sa bude ferrari darit, dneska aspon ham zobral pekne druhe miesto ale momentalne to vidim tak, ze ked bol mercedes najrychlejsi aj tu, tak neni narok asi uz nikde
Pokud to skutečně bylo brzdami, potom nevím, proč by měl Charles ze sebe dělat "babráka” a poskytovat alibi svému týmu. Tečka. Potřebuje trochu verstappenovské zlosti, někdy je to k dobru věci.
charles sa myli, to vypadnutie bolo koli asfaltu. 1:1 presne rovnako ako Stroll chvilu pred tym.. Keby sa im tam nerozpadol asfalt, tak tam obaja nenaburaju.
To su take frazy. Norris je majster sveta, Leclerc vo Ferrari trci uz sedem rokov a titul v nedohladne, pricom momentalne nic nenasvedcuje tomu, ze by ho bars aj za tie styri roky mal ziskat.
Akoze v poriadku, ked je pre neho dolezitejsie nez titul byt zastaty vo Ferrari, tak potom nie je ziadny problem, len si potom pri tom stazovani na brzdy treba uvedomit, ze nemozno mat Ferrari bez Ferrari.
No boze testovali dve konfigurace brzd, to prece neni nic co by neslo rict novinarum naprimo a soustredit se na dalsi vikend, dost to LEC dramatizuje, ale je to tim ze je doma a lidem kteri se nevyznaji se to blbe vysvetluje, takze u nich muze byt fakt za troubu.
Je to tak, z predniho bocniho pohledu jsem si vsiml ze jejich vozy na stejnem miste ztratili prednimi koly na kratkou dobu kontakt s povrchem trate, je jasne ze pak nebrzdis ani netocis.
Zeby sme tu mali od Leclerca prvu otvorenu kritiku smerovanu na team? Aby sa mu taliani nezacali obracat chrbtom a podporovat Hamiltona, ked ten dorucuje podia. Takto kratko po podpise zmluvy….
Pořád mám dojem, že Leclerc má k Ferrari moc emotivní vztah. To tam snad nikdy neskončilo dobře. Úspěch může spíš přinést chladný přístup a tvrdé prosazování svých požadavků. Nepochybuji o tom, že Hamilton tohle umí a má na to lidi, však to taky není žádný hej počkej. Ale může to být samozřejmě jenom zdání.