Leclerc a Gasly majú problém. Obom hrozí diskvalifikácia pre hmotnosť monopostu | Magazín F1 - F1online.sk

Milan Kubaladnes 11:58

Výsledky Veľkej ceny Číny sa ešte môžu zmeniť. Počas popretekových kontrol totiž Medzinárodná automobilová federácia odhalila potenciálne porušenie pravidiel v prípade Charlesa Leclerca a Pierra Gaslyho. Obom hrozí diskvalifikácia za nesplnenie minimálneho hmotnostného limitu.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/191996/leclerc-a-gasly-maju-problem-obom-hrozi-diskvalifikacia-pre-hmotnost-monopostu

Musí tým pádom aj prísť

Inak to bude dosť nepekný precedens

A Hamilton moc surfoval, tam to bude taky DSQ

2 Likes

:eyes:

Nie som nejaký grammar nazi, ale toto ma vyslovene pichlo do oka.

Spokojný? Konečne ?

Nebuď vzťahovačná. Mala by si byť skôr vďačná, nabudúce to kvôli mne už budeš vedieť. :slight_smile:

Akože sú tu rôzni gramatickí atléti, ale o tebe ako bývalej učiteľke by som mal vyššiu mienku. Navyše to sú fakt úplné základy čo ty neovládaš. :slight_smile:

Skús nabudúce niečo k pointe, viacerí by sme to odcenili

Navyše ja som v slovenčine nikdy neucila

Už radšej nepíš nič, lebo si nalejem savo do očí.

K pointe si sa už vyjadrila a v tom sa s tebou zhodnem.

To je úplne jedno. Človek s vysokoškolským vzdelaním by aspoň základy gramatiky rodného jazyka poznať mal.

2 Likes

Získá Sainz první body za Williams?

*první bod. :slight_smile: :smiley:

Děkuji za upřesnění.

Tedy pokud obě Ferrka off, a Gasly off, tak by měl být Sainz 10.

píšeš tu o gramatických atlétoch ale sám pravopis nevieš…slovo “gramatický” sa v množnom čísle píše s mäkkým i,teda “gramatickí atléti” ty atlét… :rofl:

už sú všetci 3ja DSQ takže @PUFF Sainz je P10

Hamíka s podlahou jsem počítal.

Busted. Autocorrect ma dostal, vzor pekný ovládam. Opravím. :slight_smile:

Je rozdiel spraviť jednu chybu cez autocorrect a nevedieť úplné základy a písať ako negramot. Ale dúfam, že máš pekný pocit, že si ma takto nachytal. :smiley:

tu vôbec nejde o nachytanie,len o to,že si príspevok,ktorý napíšeš,neprečítaš…ja to stabilne robím,lebo veľakrát v rýchlosti urobím chyby alebo zaúraduje autocorrect a bol by som zas za vola ja…nič si z toho nerob,raz z toho vyrastieš … :rofl:

Nečítam to 2x po sebe, gramatiku celkom ovládam a keď chyba, tak väčšinou autocorrect alebo nepozornosť. Prípadne čiarka, ale tie sú v slovenčine ako final boss. :sweat_smile:

Nič si z toho nerobím, ja to osobne neberiem. Tú poslednú vetu som myslel s nadhľadom, lebo si ma nachytal. A ďakujem za upozornenie.

1 Apríl teprve bude