Lawsonovi po oficiálnom oznámení vybuchol mobil: Toľko urážok som nečakal | Magazín F1 - F1online.sk

Mexiko nebude mať na budúcoročnom štartovom rošte žiadneho zástupcu. Táto tradičná formulová krajina s veľmi vášnivými fanúšikmi patrí k najväčším pýcham kalendára Formuly 1. Bohužiaľ, tunajší fanúšikovia nemajú len pozitívnu povesť.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/184467/lawsonovi-po-oficialnom-oznameni-vybuchol-mobil-tolko-urazok-som-necakal

Co k tomu dodat, prostě stáda magorů. Nikdy nepochopím, jak někdo může klesnout tak hluboko, aby člověka, ke kterému nemá žádný osobní vztah a nemá na něj žádný “nárok”, podobným způsobem napadal. I když temperament v tom určitě hraje roli, obávám se, že to není specialita Mexika.

5 Likes

mexicania to mali posielat na Perezov mobil. Lawson za to nemoze, ze Perez je lavy a nevie jazdit.

To potom nie sú fanúšikovia športu ale toho jedneho športovca. Nie je to pekné. Aj Felipe mal fanúšikov, ktorí sa potom vyhrážali Glockovi. Športovec si nevyberie, kto je jeho fanúšik. Sergio sám sa nikdy škaredo nevyjadroval a s týmto by nesúhlasil. Nie je to len tento jeden prípad. No čo, stalo sa a svet ide ďalej.

Jistěže Pérez za to nemůže, sám to nijak neinicioval. Ani bych podobné existence nenazvala fanoušky, pro mě jsou to zamindrákovaní ztroskotanci, kteří se takhle vybíjejí a připadají si sami důležitější. Ale těžko se s tím dá něco dělat, to se asi shodneme. Ten problém se nevynořil teď, nakonec případ Glocka je toho důkazem :woman_shrugging:.

1 Like

I tady se nadava napriklad kdyz napisu ze Verstappen je hroznej pilot, ze to komentuji zrovna ti co by meli drzet zobak :drooling_face:

Ťažko sa s tým dá niečo robiť. Keď vidíš, že Sergio nemá

len v Mexiku, ale aj v tejto diskusii. Nevadí. Tešiť sa zo športu môžeme nariek tomu.

Mám taký nepekný pocit, že Lawson je falošný človek. Ten faker v Mexiku a obrovský rešpekt akosi nejdú dohromady.

Za velmi vela moze samotný Redbull a jeho kultúra. Tu ich kultúru nasleduju fanatici bez stipky respektu. A potom to tak vyzerá.

Hellhorg si to ty? Alebo si niekto iný dovolil použil túto fotku?

Hovorí sloevnsky v tej správe, takže skôr není

To neni HellHogr.

Nie, ja som niekto iný.