Lawsonovi ide v kokpite vybuchnúť hlava: Gabi ma predbehol a ja som to ani nestihol postrehnúť | Magazín F1 - F1online.sk

Formula 1 vstúpila do novej éry plnej zmätenia a kritiky. Nové pohonné jednotky si za chrbtom jazdcov robia, čo chcú, ale zároveň ich nútia siahnuť si až na dno psychických síl. Schopnosť manažovať, premýšľať a predvídať bola pre pilotov vždy dôležitá, ale v novej ére je táto potreba ešte dôležitejšia. Podľa Liama Lawsona vystupujú piloti po pretekoch z kokpitov mentálne vyšťavení.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/231202/lawsonovi-ide-v-kokpite-vybuchnut-hlava-gabi-ma-predbehol-a-ja-som-to-ani-nestihol-postrehnut

Vtipný, tadyten timeplán pod tím.

presne o tom hovorim, je to ovela narocnejsie a piloti s tym maju problem. Leclerc ukazal ako sa to robi. Snad zmiznu skarede divebomby a bude sa predbiehat cistejsie.

piloti su vo zase ucenia, tak robia chyby a vznikaju nespocetne prilezitosti na obiehanie. Ked to zautomitizuju tak sa to cele stabilizuje.

3 lajkov

to bude super :+1:

no ked myslis…

VISA ma hezka auta, kola ji slusi.

zmätenia? asi zmätku alebo zmätkov

plus dvakrát “povzdychol si”

inak je to fakt lepšie, keď to píše GPT :smiley: len to po ňom skontrolujte, tiež niekedy nemá svoje dni

1 lajk

Pod stabilizuje myslis asi, ze sa uplne prestane predbiehat… Vidim to rovnako

2 lajkov