Lawson v Japonsku porazil Cunodu: Nezáleží mi na tom, chcem sedačku v F1 | Magazín F1 - F1online.sk

Zdá sa, že všetky špekulácie o budúcnosti Liama Lawsona v AlphaTauri boli zbytočné. Vyjadrenia Júkiho Cunodu dokazujú, že nový kontrakt mal vo vrecku dávno predtým, než to bolo v Japonsku oznámené. Keďže Daniel Ricciardo prináša do tímu skúsenosti a marketingovú hodnotu, bolo úsilie náhradníka Liama Lawsona márne. Novozélandský mladík je skvelým príkladom toho, aká je Formula 1 niekedy nespravodlivá.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/112069/lawson-v-japonsku-porazil-cunodu-nezalezi-mi-na-tom-chcem-sedacku-v-f1

AM prosím vemte Lawsona ať se učí od toho nejlepšího a pošlete Strolla na tenis s @PUFF

Spíše to vypadá tak, že Alonsa vytlačí Yúki.

Tak ten byl dobrej

Tsunoda by sa mal hanbiť že novácik ho natrel na jeho domácej trati

Tady si Alonso zajistil svou doživotní lásku k Hondě.
Nebo lásku Hondy k Alonsovi? :rofl:

1 Like

Jj, takovy Gasly pali i Renaulty

1 Like

Kto este neporazil toho slabuckeho pilota??? Nema tam co robit male tamagoci

1 Like

De Vries a Ricciardo.

2 Likes

Ta sedla :+1: :smile:

Stále lepšie ako tvoj miláčik Schumacher ktorý jediné v čom ukazoval pravidelne kvalitu bolo vybúravanie sa.

Mick Schumacher dokázal viac ako Tsunoda

1 Like

Už jsem hokejista. :smiley:

Dnes druhý trénink… Asi o 500% lepší jak minule.
Cítil jsem se dobře. :smiley:

1-2 měsíce a budu v novinách :slight_smile:

To nevím. :smiley:
Ale bylo to lepší, a cítil jsem se lépe jak minule.
I fyzicky jsem vydržel víc a to jsem měl dnes i náročnější práci než obvykle. :smiley:

Je to jak jízda na kole… to se nezapomíná. :slight_smile: :smiley:

Co do vykonu, tak Sargeant se ne a ne chytnout, je to figura Andrettiho, ten s nim ale nemuze byt spokojeny, ja bych mu auto nedal.

Takze Lawson do Williamsu, je mi lito…

Nezapomíná a věk mnohdy ještě výkony vylepšuje.
Před čtyřiceti léty bych zvádl první pád do desetimetrů a dnes bych těch pádů na stejné štrece zvládl možná i osm. :rofl:

Nakoksovany pralesni hokejista znovu boural?

You go down just like holy Mary.

To je prezdivka Karoliny za ty vaší noc nebo jak?:grinning:

Presne tak, dokazal sa viackrat vyburat za mensi cas.