Lawson spomína na to, ako ho Cunoda v juniorských šampionátoch zastrašoval | Magazín F1 - F1online.sk

Z Liama Lawsona a Júkiho Cunodu sa stali tímoví kolegovia, no nie je to prvýkrát. Dvojica sa z minulosti už veľmi dobre pozná. Liam Lawson prezradil, že s Cunodom má skúsenosti aj ako s agresorom, ktorý sa ho na trati snažil zastrašovať.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/179424/lawson-spomina-na-to-ako-ho-cunoda-v-juniorskych-sampionatoch-zastrasoval

Zajímavé historky od Liama, ale jestli je to rozhovor z poslední doby, tak to Lawson nemá zapotřebí
vytahovat to a stačí když porazí Yukiho a místo v hlavním týmu RB ma jisté!
Podle mě dají nakonec Colapinta do juniorky a … potom se uvidí.
Podle mě Max zkusí v roce 2026 jestli RB zvládne udělat dobrou káru a kdyžtak pak přestoupí, a v tu dobu bude RB vědět jestli v RB může být jedničkou Lawson, popř.Colapinto, nebo Hadjar (který asi nahradí Tsunodu od 2026 … a nebo RB půjde po “cizím” jezdci" jako Lando, Oscar nebo Russell. :thinking:

Čím viacej Lawson urobí alebo povie mi je menej sympatický.

… nakonec to není důležité. Jestli bude dostatečně rychlý, tak bude úspěšný. A lepší mít piloty kteří řeknou co si myslí, než jen opakovat PR fráze!
Další věci je jestli se nám bude líbit co řeknou, že? :rofl:

Podľa toho čo som videl nejaky clipy, tak väčšina týchto informácií je z podcastu kde bol Liam hosť. Uvoľnene tam rozprával príhody, takže si nemyslím, že by to bolo nejak zlomyselné. Ale uškodiť mu to asi môže, ak to niekto zoberie zle.

1 Like

Maxa musis milovat

2 Likes

U Maxe mám tenhle přístup ráda, u Liama si ještě nechám chvíli na rozmyšlenou. On je trochu rozdíl odpovídat na rovinu bez frází na přímé otázky, když je ještě ke všemu běžná a svým způsobem i žádaná mírná vyhýbavost (to Max splňuje), nebo na druhou stranu zbytečně dávat ven informace nebo příhody, které jsou minulostí a mohly by teď třeba i někomu způsobit mírné problémy (nepříjemné dotazy a podobné otravování) - to je možná právě toto. Ale jestli se po vstupu do velkého světa někde víc rozpovídal, tak se to možná dá pochopit.

2 Likes

Mne sa najviac zo sucasneho gridu paci vyjadrovanie prave Maxa a Oscara Piastriho - obaja vedia na co tam su a adekvatne tomu aj volia slova do eteru :grin:

1 Like

Mně se v tomhle líbí vyjadřování Maxe, snad to nebude moc přehánět. Oscar Piastri málokdy mluví na rovinu. Na to jeho “možná, záleží na tom, uvidíme” by Max řekl “vůbec na mě s takovými otázkami nechoďte” :smile: .

2 Likes

Na Piastrim sa mi páči, že na svoj vek pôsobí celkom vyzreto a rozvážne.

2 Likes

No a pritom obsah je ten isty, len forma sa lisi :smile: piastri mozno robil nejakeho predajcu predtym, ze tieto slubovacie a uistovacie frazy, ktorymi ale zaroven nic nepotvrdzuje, tak s oblubou vyuziva :smile:

3 Likes

Ne. Měl jsem rád třeba Kimiho nebo mi v tomto seděl i “pozdější” Seb.
Max mi připadá jako rozmazlený fracek který má okolo sebe bublinu RB dle které žije a chová se …

Čím úspěšnější je pilot, a čím má místo v F1 jisté, tím si může dovolit projevit svoje názory.

Ja mam taky pocit z Norrisa

2 Likes

Z čistej zaujimavosti - prečo niekomu príde niekto nesympatickejší za to, že do podcastu porozpráva príbeh z mladosti so smiechom a úsmevom na tvári?