Lawson sa ospravedlnil za vztýčený prostredník: To nie som ja | Magazín F1 - F1online.sk

Liam Lawson púta po návrate do Formuly 1 nemalú pozornosť. V Austine sa dostal do škriepky s Fernandom Alonsom, v Mexiku si zas skrížil zbrane so Sergiom Pérezom. Novozélandský mladík sa nebál vystrčiť lakte a neskôr ani svoj prostredník. Tento svoj posledný počin však oľutoval.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/177310/lawson-sa-ospravedlnil-za-vztyceny-prostrednik-to-nie-som-ja

s Perezom má pravdu…Sergio tam vletel,vytlačil ho z trate,bola to bezohľadnosť okorenená nadávkami Péra,ktorý z následného súboja vyviazol s poškodeným autom …aj ten prostredník chápem…

1 Like

:thinking:

Zdá se, že Helmut Marko si po MexicoGP povídal s Jamesem Vowlesem. Chce Franca Colapinta. Zdá se, že Tsunoda dostane poslední šanci na VCARB pro rok 2025. Lawson také na VCARB, zatímco Colapinto se připojí k Maxovi na RBR. Perez out.

1 Like

Netusim, ci je to pravda, ale ak, tak fakt zaujimave.
Franco namiesto bez miesta v 25 rovno RB? Wow zvrat.
Otazka je, ako by sa musel po takomto kroku citit Liam. Najskor pridlho caka na sancu v Bcku a potom do Acka rovno zoberu niekoho mimo ich akademie…
Hlavne ze Perez out :smiley:

3 Likes

no to neviem kto to bol, ale s takymito vykonmi Pereza zo sedacky nevytesni.

Já si hlavně říkám že Williams by se Colapinta musel uplně vzdát, předpokládám, a to nebudou chtít :eyes: Samo vše má svou cenu.

1 Like

Ano, uvidime. Dlho si nepamatam takto zaujimave prestupove obdobie a co to znamena pre sezonu 25+.
Ak Franco zostane v F1, budem velmi rad.

Skor si myslim, ze po Brazilii swap Lawson - Perez a podla toho ako sa Lawson v RB ukaze v zavere tejto sezony, tak pre buducu rozhodnu kto z dvojice Lawson - Colapinto bude v RB a kto vo VCARB.

To by davalo asi najvacsi zmysel.

Ale strasne by som sa smial keby Checo zajazdil Tsunodu vo VCARB. :smiley:

2 Likes

Myslím že začal tak dobře, a je tak marketinkově zajímavý, že je velmi horkým zbožím.

1 Like

Tiez mi to pride logickejsie a preto by to bol tak trochu sok, ak by Franco siel rovno do RB.

Urcite. Len nech to pre neho dopadne dobre :smiley:

1 Like

Takisto dalsi fakac akademii jazdcov, podla mna ked uz tak spravia na konci roka rozstrel Tsunoda-Perez-Lawson a najhorsi pojde prec uplne, ten lepsi zo zbytku pojde do rbr a ten druhy ostane/pojde do vcarbu

Je to dost mozne.
Ale osobne si nemyslim, ze taketo velke rozhodnutia ma rozhodovat par VC.
Mali tolko casu a teraz hrr hrr a este aj Franco.
Zbytocne tlaky na chalanov a garancia ze to tak bude spravne rozhodnutie nie je.

Colapinto pojde do RB len vtedy ked ho Vowles uvolni zo zmluvy.

Jj, to uz su zase zmluvne zavazky.
Ale teraz myslene cisto vykonmi vyber (ak zmluvne mozny).

Mne to len napadlo kedze tsunoda ma po sezone testovat rb20ku tak snad to neji len kvoli nejakemu PR

Mne ta ich jazdecka politika dlhsie nevonia.
Zacalo to “podporou” Gaslyho (je mensi zazrak ako sa v F1 zachranil) a teraz dlhodobo pre prachy toleruju Pereza a ich akademia viacmenej stoji a ked sa nieco konecne rozhybe, tak sa do toho zapoji jazdec mimo akademie a ma rozhodnut zase raz pod tlakom par VC.

1 Like

Podle videa které jsem viděl mi zrovna nepřipadalo, že Lawson ukazoval prostředníček. Byl to ukazováček. Vím, že na někoho ukazovat prstem je neslušné, ale že by se za to měly dávat tresty? Navíc se Lawson omluvil.

Lawsona nemá šancu ísť do RB už len preto ako špinavo jazdil proti Perezovi a záujmom RB

Lawson se mohl vymluvit na Kalouskovu jedničku. :face_with_hand_over_mouth: A byl by v pohodě. :laughing:

3 Likes