Lawson o súboji s Pérezom: Neprišiel som si sem hľadať kamarátov | Magazín F1 - F1online.sk

Nestáva sa často, aby mladý pretekár hneď na začiatku svojej kariéry vzbudzoval taký záujem verejnosti, ako sa to darí Liamovi Lawsonovi. Novozélanďanovi sa to podarilo po tvrdých súbojoch so “starými harcovníkmi” Fernandom Alonsom a Sergiom Pérezom, za čo mu obaja dohovárali. Mladý Novozélanďan si však z kritiky ťažkú hlavu nerobí.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/177492/lawson-o-suboji-s-perezom-neprisiel-som-si-sem-hladat-kamaratov

Z Liama by si měl Emil vzít příklad jak bojovat tvrdě a přitom čistě.

1 Like

V prvom rade by sa mal Perez stretnúť s Lawsonom na trati len v prípade, že má o zastávku v boxoch navyše

2 Likes

Takže nabudúce má Norrisovi spraviť dieru do bočnice a takmer defekt pri prekrížení? :sweat_smile:

3 Likes

Raději poctivým soubojem, než vyautovat sám sebe ve svodidlech jen proto, že nedokáže vnímat časoprostor ve kterém se nachází.

3 Likes

Uz i ty? prosim ne

Co si takhle dat zavazek , neco jako s kourenim nebo hubnutim na zacatku roku a to : neplest Maxe do kazde diskuze na jakykoliv clanek co se v F1 objevi? aspon jeden tyden…

Jen tak pro zajimavost , treba bychom si vsichni mohli popovidat i o necem jinem nez je Max … nebo ne ?

2 Likes

Už i Ferda má vlastní názor, to je katastrofa, že?

1 Like

Zkus si to precist jeste jednou … prosim

1 Like

Když se jedná o křížení tratě, tak mě z 95% nikdo jiný než Emil nenapadá a věř, že já v tom prsty nemám.

1 Like

Je zaujímavé ako Marko a Horner zakaždým prezentujú oba tímy ako im to vyhovuje. Ideálne by bolo do budúcna aby sa už dohodli, či sú samostatné alebo nie, lebo takto si len zbytočne s*rú do huby.

Přitom nejsem ten kdo by přijímal cizí názory proti své vůli, nebo vlastnímu přesvědčení. :wink:

1 Like

hehe … tak v tomto pripade mas pravdu …

Ja jen,ze by me vazne zajimalo … opravdu , jak by vypadali nase " debaty " slovy HellHogery “argumentace” kdybychom mohli diskutovat i o necem jinem nez o Maxovi, AB21 a Maxovi … je tady registrovanych pres 400 uzivatelu, mame 20 jezdcu … spousta z nas ma sve favority …

proc se musime dokola dohadovat o jednom jezdci ? . neni to skoda ? … aspon tyden…

ja vim … ale za pokus nic nedas

Proste jsem veril / doufal, ze se muzeme i neco dozvedet navzajem nez nekonecne opakovani dokola stejneho tematu … Max je ■■■■■ , neumi jezdit … atd … paneboze … to uz z toho hrabe jen me ? :see_no_evil:

1 Like

Nejlepsi by bylo kdyby se ti dva Marko a Horner konecne rozesli a RBR mel jasne vedeni .

Takhle vzdy za to muze ten “druhy”

1 Like

Kdyby se jednalo seriózně, tak by tady byl pouze zlomek příspěvků. Bohužel se velká část téhle populace nestydí lhát a vymýšlet si jen proto, aby nějakým způsobem obhájili svého idola i za cenu, že budou vědomě lhát.

1 Like

Když RB opustí Helmut, tak se to týmu vůbec nedotkne, ale když odejde Horner, tak nezůstane kámen na kameni.

No me to spis nekdy prijde ,ze tady prevlada druha pulka … a to jsou ti , kteri se ( tvymi slovy ) nestydi lhat, vymyslet a jen proto aby pospinili , sveho ANTI idola .i za cenu ze budou prekrucovat a lhat …

porad si myslim, ze tady je spousty prispevatelu , kteri se do chatu ani nepousteji protoze vi jak to dopadne … Max story …

ale holt s tim my dva nic nenadelame …

Nevim, mozna by RBR potreboval totalni obmenu . jak Helmuta tak Hornera …

Helmut uz je … stary pan se vsim vsudy a Horner mi prijde jako spatny politik v porovnani s Totem .

A není to tak, že ta část přispívatelů soudně zhodnotila, že je lepší mlčet, než vědomě lhát?

Ja bych s tim " lhanim " byl opatrny … me vice rozciluje polopravda … to pak zavani manipulaci a to ja nerad

porad … nejsme u soudu , ale na anonymnim virtualni foru … kde lide rikaji co si mysli a nekdy to tak mysli a nekdy jen provokuji

Lidi lzou kazdy den , ja treba dnes rekl malemu, ze ma nejhezci kostym na Halloween i kdyz byl uprimne prisernej :grin:.
PS: za me ( zas pouziji tvou mluvu) vetsina soudne zhodnotila , ze je lepsi mlcet , protoze je tady spousta lidi , kteri nikdy nereknou : asi ano , mas pravdu , zajimavy nazor atd … ale vzdy se ti budou snazit dokazat , ze tvuj nazor je spatny … a to pak vezme chut k jakekoliv komunikaci … zvlast s nejakym anonymem

1 Like

Do nitra RB samozřejmě nevidím, ale myslím si, že Helmut je výrazným článkem v problémech ve kterých se momentálně RB nachází.
RB by hodně prospělo, kdyby se Helmuta zbavili.
Samozřejmě vidím, že hlavní problém RB nejsou figurky, ale králové, kterým RB patří.