Lawson je presvedčený, že by Ricciarda porazil: Rozhodne áno, vyhlásil | Magazín F1 - F1online.sk

Nie je to len Oliver Bearman, ktorý sa v kokpite Formuly 1 uviedol veľmi dobre a očakáva pretekársku sedačku. Podobne ako britský mladík v tomto roku, vlani ohromil motoristickú verejnosť Liam Lawson. Ten teraz trpezlivo čaká na šancu a úvodné dve veľké ceny naznačili, že by sa mohol dočkať vytúženého telefonátu.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/147146/lawson-je-presvedceny-ze-by-ricciarda-porazil-rozhodne-ano-vyhlasil

Neviem ci by Ricciardo nemal problemy aj keby ho poslali na rozstrel s mladym Schumacherom…

Verim, ze vedenie je spokojne, nazov teamu zdviha obocie, musia tam trpiet Tsunodu skrz Hondu a Ricciardo sa ceri jak Otik aj ked nie malokedy jazdi pod urovnou Tsunodu, ktory povedzme si na rovinu nenastavuje latku zrovna moc vysoko

1 Like

Myslim ze Tsunoda jezdi solidne. S Ricciardem souhlas. Jestli by ho Lawson porazil? Asi jo. Jenze Lando Ricciho taky porazil. Co porazil, rozdrtil. Ale kdo ma vitezstvi za McLaren?

Pilot, musi umet vyhrat. Ocon taky porazil Alonsa a co? A to Ocon aspon zavod vyhral. A stejne bych vsadil s mistrovskym autem na Alonsa.

Takze, vyjadreni je jasne a v pohode, ale nejdriv musi vyhrat. A nejlepe tak jako Max ve Spanelsku 2016, kdy z neho Kimi silel. Tohle kdyby provedl Maxovi a ubranil se mu, to by bylo neco.

Ale do te doby, jen reci.

1 Like

Ocon porazil Alonsa díky neskutečné poruchovosti jeho Alpiny a to vítězství má Ocon taky díky Alonsovi. Vsadil bys na ně tedy správně. :wink:

1 Like

Ja vim moc dobre jak to bylo. Tyhle nuance me, narozdil od spousty lidi tady ( netyka se jen Alonsa), neunikaji. :wink:

3 Likes

Nedá se svítit. Když není místo jisté, tak se musí spustit reklama nejen proto, aby si Lawsona RB více všímal, ale nejen on. Konkurenci by Lawson taky neodmítl. Snad kromě Haasu. Ale i tam by mohl nabídnout své služby třeba jen na jeden rok.

V každém případě Liam do F1 patří.

1 Like

Horner bol zbytočne sentimentálny ked prijal finished Ricciarda, ktorý bude rád aby neskončil ako DeVries v polovici sezóny ked ho zadupe nerváčik Yuki. Toho Lawson by som radšej videl ten môže iba prekvapiť.

Tak v aktualni forme by Ricciho porazil kazdy, to byla velmi spatne polozena otazka na kterou byla jedina mozna odpoved.

Nechápem, kde sa dokola berie to, že Yuki jazdí solídne. Ide 4. sezónu, dokopy zajazdil asi 6 VC, kde niečo ukázal a zároveň bol schopný doručiť výsledok, polovica z toho bolo v jeho prvej sezóne, kde sa naňho prihliadalo ako na nováčika. Okrem toho množstvo chýb, straty koncentrácie, k tomu detinské výlevy do vysielačky.
Reálne by ho v Bahrajne predbehol kritizovaný Ricciardo aj bez tímovej réžie a v Dzidde sa mu musí nechať dobrá Q ale zároveň pretekové tempo mal znovu ešte horšie ako kritizovaný Ricciardo.
Pre mňa je Yuki klasický príklad platiča

2 Likes

zaujmave ako sa Riciardovi stratila rychlost. Kedysi jazdil na urovni Max-a a dnes, fuu, horkyze tam. Clovek by neveril, ze je to vobec mozne

Tsunoda je do tymu dosazeny Hondou, vzdyt to vsichni vime vcetne tebe :eyes: Bez Hondy by v F1 davno nebyl, uz pro svoji nezvladnutou povahu.

1 Like

2 zavodov robime zaveri dobre to ste skvely a prečo daniel ? cunoda neukazal nič extra prečo cunodu by nevzrazily tieš je tam už dlho a nič extra neukazla ale vykonosť je slaba u oboh pretekarov to je fakt ale jak moc ma na to vpliv auto ktore nieje nič extra to zase nevieme plus nezačinajte hovoriť o vykonoch taky Logan Sargeant je na odpis už ted ten sa ani nechyta Liam Lawson uprimne nevoli moc dobru strategiu lebo čo si budeme daniel je pomerne oblubeny jazdec čiže robiť take vyhlasenie su dvoj sečne lebo ak by sa tam nahodov dostal a hned na začiatku neurobil fakt niečo užasne tak sa dostane pod palbu kde mu budu hovoriť nehovoril si že si lepši ? kde je ten tvoj vykon ktory si sluboval nemam rad ked mlady pilot si moc namišla pak narazi na realitu a to nielen v F1 ale aj v praci nieje dobre hned nazačiatku moc vyskakovať je ždy lepšie byť skromni a pak ukazať že niečo viete ako robiť zoseba najlepšieho a pak byť za hlupaka

1 Like

Nesouhlasim. Nerikam ze je megapilot, ale Bahrajn, jasne lepsi strategie pro Riciho. Bez teamove rezie by ho nepredjel ani nahodou. Nepredjel ani Magnusena a to Magnusen nemel DRS a kdyby Yukiho nebrzdil a pote Yuki nemusel poustet pozici, pravdepodobne by Yuki Magnuse dal.

Bavit se o Jedah nema smysl. Nikdo nebranil Ricimu predjet Yukiho. Narozdil od Bahrajnu, ted teamova rezie neuradovala. Jenze on Yukiho snad ani nevidel ne? Kde by ho mohl predjet?

Detinske vylevy ma, to je fakt. Jediny co mluvi pro Riciho je, ze umi vyhravat. Ale to ted uplne neukazuje. Jet takhle Max proti Checovi, jako Rici proti Yukimu, smala by se mu cela F1.

2 Likes

ci by Ricci dal za 6 VC kde nieco ukazal za posledne 3 sezony…

Lawson sa chce predat, zviditelnit to je v poriadku take reci… a zatial prve 2 gp velke sklamanie z vykonu Ricciarda, o predch.rokoch v mcl skoda slov…na tie suverenne reci ako sa pomaly videl na Perez mieste velka bieda, ale este by som ho nehadzal cez palubu, no ak nic nepredvedie v nasl. 3pretekoch tak je to uz asi marne…ale doprial by som mu keby este ako sa hovori “vstal z popola ako fenix”

Lawson už mal byť dávno v F1. Čo sa týka Ricciarda, myslel som si, že sa lepšie chytí svojej šance po tom čo predviedol v Silverstone, ale asi to bude zas trápenie celú sezónu aj keď to auto tiež trochu sklamalo očakávania, alebo len dusia výkon aby bol Zack Brown nevyskakoval.

Tak on ich 6 ani nemusí dávať, keďže mu stačí Monza, s ktorou bez problémov tromfne celú Yukiho doterajšiu kariéru

Fakty z Bahrajnu sú, že Ricciardo sťahoval Yukiho sekundu na kolo a zároveň Yuki sa vozil za KMagom pekných pár kôl a nevedel sa cez neho dostať. Ako si z týchto faktov vyčítal, že Ricc by nedal Yukiho a zároveň Yuki by určite dal KMaga mi je záhada. Ostatne aj v Dzidde sa Yuki vozil za KMagom a aj to tak skončilo.

V Dzidde asi Riccimu kúsok zabránila tá 43 sekundová zastávka v boxe by som povedal. To by mal asi problém dobehnúť aj Max na Checa

1 Like

Je to prave o cteni faktu. Ricci stahoval Yukiho, kdyz se Yuki vozil za KMagem. No a Yuki nemel problem se drzet Ricciho, kdyz se Ricci vozil za KMagem.

Takze kde si sebral ze byl Ricci rychlejsi?

V Jedah Ricimu tak trosku zabranila tankrasobruslarska vlozka ne?

Ja vim ted napises, ze kdyz se vozil Yuki za KMagem, bylo to uplne neco jineho, nez kdyz se Ricci vozil za KMagem.

Nebudu se tu o tom hadat. Myslis si ze Ricci je rychlejsi? Nevim sice proc, ale OK, me je to jedno. Ja si myslim ze rychlejsi je letos Yuki. A ja na to fakta mam. Tak nejak se to jmenuje kvalifikace. V zavode toho musis pridat vic samozrejme, ale rychlost pilota je asi minimalne mezi team kolegy snadno k precteni.

A me skratka Ricci nepresvedcuje ani v zavode. Tebe jo, bezva.

Fakt je, že Yuki mal kopu času predbiehať, za sebou mal čistý vzduch, keďže Ricc doťahoval po zastávke, takže prečo ho nepredbehol ?

Môžeme si to zosumarizovať na konci sezóny :slight_smile:

1 Like