Lawson búcha na dvere F1: Na špekulácie nemyslím, odkázal po ďalšom víťazstve | Magazín F1 - F1online.sk

Perfektne načasované víťazstvo. Novým lídrom celkového hodnotenia japonskej Super Formuly je pilot tímu Mugen a junior Red Bullu Liam Lawson. Stalo sa tak po jeho nedeľnom víťazstve na okruhu Autopolis. Vzhľadom na stále hlasnejšie špekulácie okolo Nycka de Vriesa je tento úspech veľmi príhodne načasovaný.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/96628/lawson-bucha-na-dvere-f1-na-spekulacie-nemyslim-odkazal-po-dalsom-vitazstve

Tak myslím že Devries sa moc neukázal a Tsunoda sa zlepšil ale na miesto v Redbulle to tiež nevyzerá, tak by si mali niekoho vychovať k Maxovi prípadne za neho ako náhradu. Spoliehať sa len na Norisa by sa im moc nemuselo vyplatiť.

Devries je slaby, kludne nech ho tam nechaju do letnej pauzy, ale ked bude jazdit ako jazdil doteraz tak to asi nema zmysel. Cunoda nie je ziaden Verstappen sice sa zrejme zlepsil, ale co ak ani nie. Jednoducho nad Devriesom visi mnoho otaznikov. Devries potrebuje zacat jazdit a jedny vydarene preteky to uz nespravia.

1 Like

I po tom sestřelení se to časem vyvrbilo tak že by ten titul získal. Jenže ti co byli na předních pozicích z Mercedesu začali pouštět toho co byl celkově až třetí a nechali ho vyhrát. To bylo sportovní dno.