Lawrence Stroll vyzýva na trpezlivosť, ale pripomína vysoké očakávania | Magazín F1 - F1online.sk

Už v roku 2022 sa hovorilo, že Aston Martin stojí na prahu novej éry a je pripravený stať sa čiernym koňom nového cyklu pravidiel. Ako sa však ukázalo, v Silverstone neboli pripravení. Po ďalších štyroch rokoch zmien a rozširovania infraštruktúry stojí partička okolo Lawrenca Strolla pred ďalšou zmenou pravidiel. Aj keď kanadský miliardár vyzýva na trpezlivosť, každému je jasné, že má len tie najvyššie ciele.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/223791/lawrence-stroll-vyzyva-na-trpezlivost-ale-pripomina-vysoke-ocakavania

Jestli se Astonu nezačne dařit poměrně brzy, tak tam asi nebude moc veselo. Podle dřívějších rotací zaměstnanců odhaduji, že Stroll nemá moc trpělivosti.

… a jestli se Astonu začne dařit poměrně brzy, nebude to překvapení, alespoň pro mě.

1 Like

Ani pro mě. Základní ingredience mají vynikající.

1 Like

A nejlepší fanoušky. :green_heart:

3 Likes

Fanoušci jsou všichni nejlepší. :grin:

znova tieto kecy, to značí že niečo nejde podla predstáv…

alonso ma fakt smolu na tie stajne…

príde do MCL v 2015… treba vyčkať …
pride do Alpine 2021 … treba vyčkať …
pride do Astonu 2023 … treba vyčkať

:smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

Je nedockavy. v 2008 mal na stole ponuku od RB na min 2 roky 2009-10. Vybral si Renault. A urcite ho vabili, ze Newey to ma zmaknute. Neveril. Mohol mat 5 titulov v rade.

To už nebude smola. Vždy chcel len rýchly úspech a najrýchlejšie auto. A odvšadiaľ odišiel v najhoršom so spálenými mostami.

Ešte aj na Alpine mal blbé poznámky po prestupe do Astonu, pritom nebyť Alpine, tak po ňom v F1 už neštekne ani pes.

To jsem rád, že tu veřejně přiznáváš, že nejsi ani člověk a nedosahuješ ani na úroveň psa

ano toto je pravda, len človek jeho kvality, a hlavne po 2 tituloch, mysli hlavne na uspech nie na stajnu, nie je to nejaky Piastri a podobne… ale pravda…

je to cele o peniazoch… ako už niekolko rokov tvrdím… ale myslím si žeby do F1 sa vratil aj bez Alpine, dokonca sam Zak povedal, že v Mclarene ma dvere otvorene…

rad uvidim Maxa Alonsa jazdil 24hodinovku

nikto nie je veštec a ani alonso, neveril malinovkarom a vytvorili najvačši biznis v F1. čo im patri jedno… klobuk dole bravo