V Imole však opäť ukázal, že tohtoročný monopost FW43 dokáže s konkurenciou bojovať o poznanie lepšie, než jeho predchodca. Na vytúžené umiestnenie v top 10 to však nestačilo. George Russell sa aj v Imole dokázal prebojovať do Q2, nestratil sa ani v pretekoch. No keď prišlo na „lámanie chleba“, skončilo to ďalšou katastrofou. Chybu Russella nedokázal napraviť ani tímový kolega Nicholas Latifi, ktorý sa po hodinách Alexa Albona dostal na jedenáste miesto, Antonia Giovinazziho však predbehnúť nedokázal a cieľovú pásku preťal so stratou sedem desatín na jedenástom mieste.
Netvrdím že to ich auto je ok ale hovoriť o výrobných vadách po asi najlepšom víkende čo mali trocha divné. Russel mohol skončiť na bodoch a Latifi nechal za sebou pár áut. Na jeho mieste by som sa najskôr pokúsil dohnať tímového kolegu a potom kecal o aute, trati a umiestneniach.
Podla mna ma Williams tuto sezonu ovela lepsie auto ako minuly rok. Urcite im pomaha motor Mercedes a prepad jeho konkurentov s motorom Ferrari.
Preto je velka skoda, ze ako jedini este nemaju body. Russell v klucovych momentoch spravil chyby a Latifi je uplne neschopny. Russell teraz musi byt trpezlivy a ked sa naskytne sanca, ziskat tie body a neprenachat ich Haasu a Alfe.
ano, predstav si toto auto ma este zaklad v aute z roku 2019, lebo nemalo vyznam zacat stavat rok pred koncom pravidiel od zakladu nove auto a to sa ho len snazili vylepsit co sa im ciastocne podarilo, ale ak je zaklad zly tak ziadne zazraky sa cakat nedaju
to auto je len upraveny model z 2019, lebo toto predsa mal byt posledny rok so starymi pravidlami a tak ho chceli len pretrpiet a nevyhadzovat peniaze(ktorych rozhodne nemali na rozhadzovanie) na vyvoj noveho auta. im nedal mercedes pristup k jeho aerodynamickemu modelu auta a ani im nedal skutocny monopost aby si ho cely naskenovali do 3d takze vyvoj noveho auta na 1 rok su vyhodene peniaze
latifi je pomaly, nie neschopny. neschopny je russell ktory tym zhadzuje svoju rychlost
Na snahu veci ti vysvetliť/zargumentovať reaguješ -nechce sa mi to čítať. A o Russellovi povieš že je neschopný. (A že je to pre jednú hlúpu chybu práve on z tejto trojice.) Vďaka aj za to lebo v tejto fáze som sa aj uprímne pobavila
Myslím si že v tomto prípade už nemá význam ani nijako rozsiahlejšie diskutovať. Dnes ani hocikedy v budúcnosti.
Williams nemal dôvod to auto nejako výrazne posunúť nakoľko v tom čase to bolo na rok a na to teda rozhodne nemali (vtedy boli radi že prežijú). Škoda lebo ten ďalší bude znova taký a môže byť ak niečo spraví Ferrari aj výrazne horší ako tento lebo sa môžme vrátiť späť kde sme boli. Otázka je koľko do toho naleje nový majiteľ. Ja stále tvrdím, že odstránili pár zásadných chýb aby to auto aspoň neobmedzovalo ten motor, čo je bohužiaľ na body vo väčšine prípadov málo. O zásadnej zmene nejde hovoriť= tá môže prísť ak zoženú prostriedky najskôr po 2021. Pri týchto výsledkoch ide skôr o prepad konkurencie (ktorá sa prepadla k Williamsu) a schopnostiach GR.
NIE ŽE BY VŠETKO ČO POVEDAL NEBOLA VIAC MENEJ PRAVDA. Ale čo mi príde zaujímavé je, že to hovorí Lattifi ktorý nemá absolútne ŽIADNE reálne výsledky vyplývajúce z jeho schopností. (okrem pár 11 miest keď zvyšok poľa nedokončil a s prispením okolností dosť haluzného 11 miesta v Imole= kde som už ozaj len čakala že dá ten bod). Teda sa nedá povedať, že by ten Williams obmedzoval jeho talent (skôr je to na opak) a on trúsi takéto poznámky. Príde mi to neúctive voči tomu tímu a trošku ma to prekvapilo, lebo Nicolas je inak v pohode týpek, od ktorého by som takéto rozmaznané vyjadrenie nečakala. Je to o to zábavnejšie, keď si to porovnáme s GR a jeho vyjadreniami (pričom on v spomínanej situácií s tým autom je). Tam nikdy nepočúvaš sťažnosti na auto, tím, pomalé pokroky…skôr naopak.
Kubicov fanclub už minulý rok vravel že tie auta sú iné. Tonto rok to ozaj občas vizerá ako keby Lattifi s Russellom pretekali každý na úplne inom vozidle. Ale realita to asi nebude no a chyba bude musieť byt inde V podstate si momentálne pretekári Williamsu značne rozporujú, čo sa týka FW43. Príde mi to zábavné. Najmä keď to príde po víkende ako Imola, kde dosiahol svoj naj výsledok (vzhľadom na to že skončilo viac ako 12 áut :D) a Russell si naopak auto chválil (aj keď by bolo jednoduchšie ponadávať si naň). Ale asi si to Lattifi môže dovoliť no.