Lando videl, že trávnik napravo nebol dobre pokosený, smeje sa Verstappen | Magazín F1 - F1online.sk

Až na jeden moment na výjazde z boxov mal Max Verstappen nedeľné preteky stopercentne pod kontrolou. Ako to však býva, aj malá chyba súpera vám môže pokaziť celú veľkú cenu. Norris našťastie na výjazde z boxov nespôsobil kolíziu, a tak sa obaja mohli na tejto situácii zasmiať.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/193853/lando-videl-ze-travnik-napravo-nebol-dobre-pokoseny-smeje-sa-verstappen

Nějak Landovi to podpálení trávníku nevyšlo. :grin:

Všichni to pojali v pokojném tempu. Asi protože za týden je další závod a netřeba rozmlátit auto. Snad nikdo nevypadl a to bylo vlhko.

Aj mne sa zdá, že dnes nebolo až toľko akcie. Mne to napriklad nevadí. Celý čas bolo to napätie, či McLaren predsa nezatlači a nezaútoči. Vždy ma poteší, keď všetci dokončia. Dokonca aj Fernando už je klasifikovaný po 2 vypadnutiach.

ked na to pozerali spolu po pretekoch a lando bol uplne ticho, tak nechal maxovi uplne priestor spravit si psychologicku vyhodu zase. miesto toho aby mu aspon nejak zo srandy vynadal, stuchol ho, alebo nieco, ze neboj sa, nabuduce vytlacim ja teba haha, alebo tak, proste si nechal dat tu pomyselnu frcku do oka a drzal.

podobne jak ked mu russel v dts zobral tu capicu a hodil ju divakom. tiez si to nechal. tiez to mal uhrat tak ze jasne haha pohodka, ale aj tvoja capica tam leti a zasmejeme sa na tom spolu, nielen ty.

ma v tomto ze velky priestor na zlepsenie a vybudovanie si ludskeho respektu, lebo to budu v subojoch ostatni zneuzivat (aj nadalej).

lebo vedel, ze Maxo ma pravdu a keby sa do toho zacal obuvat, mozno by si komisari pozreli rychlosti v boxoch, a ak Maxo isiel presne na limite, tak Lando musel ist nad limitom. V boxe treba dodrziavat pravidla a nie zavodit.

Rýchlosť by si fakt nepozreli. To je automaticky radar. Porušíš rýchlosť, bum Komisár dostane notifikáciu a ideš

1 Like

Bože, to je ale idiot. Prase prasetem vždy zůstane.

Zjavne Max nemal až tak pomalé auto, keď sa v pohode držal cely čas mimo DRS zóny. Ale najväčšiu výhodu McLarenu - prácu s pneu zobrali nový asfalt, konzervatívna voľba pneu a chladne počasie.

Začínam mať pochybnosti či Lando titul získa. Možno keby mal dominantné auto ako Maxo v 2023 alebo mdes svojho času, že by štartoval prvý a v relatívnej pohode by krúžil na čele tak si myslím, že titul získa. Ako náhle treba bojovať tak je Lando jalový a robí zúfalé pokusy ako teraz v Suzuke.
Chýba mi u neho taký ten chladnokrvný zabijácky inštinkt, Lando je skôr dobrý, vtipný, slušný chlapec od vedľa.
Samozrejme, že Landovi fandím naďalej, stále sú to len tretie preteky, ktoré v konečnom účtovaní nič nemusia nič znamenať

Ty už nefandis Maxovi? :grinning:

Ja som nikdy nebola vyslovene Maxov fanúšik, aj keď holandská hymna je chytľavá :smiley:
Mne sa na Maxovi páči tá jeho obyčajnosť, taký normálny chalan.
Poviem to tak, že mám svoju top trojku (Lando,Oscar, Esteban), potom akékoľvek duo z Ferrari a potom Maxo

1 Like

Snad ne hamilton… :grinning:

Ja som bol v tom, že si v prvom rade fanynka Ferrari a následne Estebana Ocona. :thinking:

Je vo Ferrari žiaľ. Názor na neho nezmenim, ale je 7 nás tak ho tolerujem😃 ale podľa mňa to bol zbytočný nákup

Na poradí nezáleží :smiley: ale od kedy sledujem f1 tak fandím Ferrari obľúbení jazdci prišli a odišli, ale Ferrari zostáva.

1 Like