Lando sa asi toľko pozeral do zrkadiel, že zabudol brzdiť, usmieva sa Verstappen | Magazín F1 - F1online.sk

Lando Norris ukázal na štarte pretekov v Las Vegas veľkú sebadôveru, keď „verstappenovsky“ prekrížil svojho veľkého rivala. Bol to agresívny manéver, ktorý by mal byť súčasťou majstrovského boja, ale Norris bol zrejme až príliš horlivý, keďže následne sa dopustil zbytočnej chyby.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/220983/lando-sa-asi-tolko-pozeral-do-zrkadiel-ze-zabudol-brzdit-usmieva-sa-verstappen

McLaren asi zabudol Landovi nalepiť na bariéru žltú pásku brzdného bodu v prvej zákrute. :grin:

7 Likes

Tak teď jsi mě pobavil. :rofl:

Nebo jí zase nějakej mechanik RBR strhnul. :grin:

3 Likes

Ešte veľa vody pretečie, lež bude Lando na úrovni Maxa. Ten už v Mexiku 2021 ukázal jak sa majstrovsky odhaduje brzdný bod, Norris nevie ani tých pár metrov vo Vegas, resp. to tam radšej križovať nemal.

1 Like

To mi pripomenulo Miami a Saudskú Arábiu. Tam sa Maxík asi moc neškeril, keď ho chalani z McL školili ako chlapca :face_exhaling:

1 Like

Hold Lando na to este nema snad za rok za dva mu to pôjde lepsie

1 Like

Je škoda že o titul bojujú jazdci ktorý by ani nemali keď si odmyslím Verstappena… Keď niekto označuje Hamiltona za jazdca ktorý vyhral tituly vďaka autu tak Norris a Piastri sú potom čo? Norrisa som ešte nevidel doniesť nejaký výnimočný výsledok tento rok… V nedeľu buď McLaren dominuje a tým pádom aj ich jazdci alebo to pokazia ako dneska… Navyše Norris má v Maxa tak v hlave že aj keby vedie pre ním o 100 bodov tak ho to rozhodí… Pod tlakom sa vždy zrúti

1 Like

Ono Lando aj Oscar bojuju o svoj prvy titul tak sa necuduj ze su vystresovaní.Spomen si na Luiho ako to zapichol v Cine do strku a prisiel o titul

2 Likes

Nejlepsi to samy, bud krouzi sam v poli nikoho, nebo cteme o zazracich kterym se neda uverit, jen koukat s otevrenou pusou :open_mouth:

To plati aj o Hamiltonovi s Vettelom.
Alonsa povazujem za lepsieho jazdca ako ich dvoch a ma menej titulov.
Holt niekedy sa stane majstrom sveta horsi jazdec.
Dufam ze tento rok konecne Lando zlomu Maxovu seriu.
Neznasam dominanciu.

neviem ci si si vsimol ale Verstappen uz vyse roka nedominuje