Musis vychazet z toho ze tady VER fandi dva sociopati kazdy pod svymi peti nicky a kazdy den si tady chodi hrat tu svoji hloupou hru na okecavani nesmyslu a vypisovani hadek . Ona je to ale hlavne chyba tech co jim odpovidaji, nuda.
Max odjazdil bez chyby, jazdci Mclarenu a tim spravili viacero fatalnych chyb… tvarit sa ze za to mozu zlepsujuce sa auta Redbullu, Williamsu, Racing bulls a Mercedesu je naozaj smiesne… to by som uznal, keby nebojovali o pole position obe auta Mclarenu az do svojich kolizii. Max v tohtorocnom Mclarene by vyhral 15- 20 velkych cien.
Tvrdi anonym so skrytym profilom…
Ty sa venuj radšej svojmu Luimu tomu to neako nejde ak si si nevšimol
Je to len o type trati este singapur a potom zas budu o minutu v predu
Myslím že Lando nerieši Maxa, to sú cielené otázky novinárov. A nie, ja Maxove výkony nespochybňujem, on jazdi v drvivej väčšine naozaj výborne. A Lando robí dosť chýb, ale tento víkend na to McLaren proste nemal. Z toho vyplývajú aj tie chyby čo robili Lando a Oskar. Nehovoriac o tradične príšernej stratégii čo má Mclaren pripravenú pre oboch jazdcov. Keby tam posadili škôlkarov, tak by sa častejšie trafili do lepšej stratégie ako stratégovia McLarenu. A o chybách pri zastávkach v boxoch ani nehovorím.
Asi nic proti.
Jen bych rekl, ze by Lando mel nektere otazky novinaru ignorovat a nerozvadet je dal. Ale to je muj nazor.
Co se tyce strategie McLarenu, tak minimalne v tomto zavode byla i podle mne opravdu katastrofalni. Dat pilotovi, ktery zrovna nemusi souboje kolo na kolo, ale exceluje v dlouhych stintech mediumky, kdyz jeho souperi maji hardy. Tak to uz je opravdu hodne divoke.
Tuhle logiku McLarenu jsem opravdu nepochopil. Fakticky rekli Landovi. Lando jdi do souboju, bud agresivni, bud tvrdy kolo na kolo potom tu pozici zase odevzdej a my te posleme zase do trafiku, abys to absolvoval znovu. To se opravdu jen tak nevidi.
Ale tak zase nevim vsechno, treba ziskali dojem ze Lando je v soubojich jeden na jednoho jako Max, nebo treba Carlos.
Dmti sa tu zacinaju mnozit, ako huby po dazdi
Ano Verstapen ma 4 nejrychlejsi monopost a vyhral s nim Uz len to ze je Tsunoda v top 10 nieco dokazuje.
A uboziaci z McL nevedia jazdit, za nich jazdi autopilot
Dalsia tupa tvar s tupymi vyjadreniami… S Josom a stevom ste isto surodenci.
A ty si odbornik a presne si nam v percentach opisal, ako velmi ma Mcl dominantny monopost a ako velmi su vsetci okolo Verstapena neschopni… Skoda ze on nesedi v McL uz by mal titul po tretom zavode v kapse
Kriste pane… sa ani nedivim, ze tie staty idu dole vodou, ked v nich ziju jedinci ako ty…
A koli comu sa vlastne Lando kritizuje ? Ak ho vsetci tak kritizuju, tym padom ho nemaju radi… mali by by sa radovat ze Piastri nestrati az tak vela z naskoku. Nie, miesto toho sa idu bomby do Norrisa, lebo je to zase dnesna tema.
Aku sancu zahodil ? On stratil narok na boj o titul v poslednej VC. Teraz to Piastri oprie do muru, spravi skolacku chybu, ale aj tak sa tu rozobera Norris a nie to ze lider sampionatu spravil chybu. Keby to spravil Norris ci Hamilton, pise sa o tom este 2tyzdne a kazdy 2 clanok by bola spoved nejakeho byvaleho pilota o tom ako spravili skolacku chybu… Tymto sa zivia media, preto nechapem naco to tu rozmazavaju vsetci aj v komentoch… V prvom rade je to Norrisov a Piastriho boj o titul a nie novinarov ci fanusikov… To oni chcu titul a zapisat sa do historie, na to co sa pise po internete zvysoka kaslu.
To len media potrebuju z niecoho zit. Este par tych clankov pride, ked nebude o com pisat.
netahej mě do rodiny… oukej…?
Vynechal si prasky?…
Jsi rozmrzely. Toto je clanek o Landovi. Oscara jsem kritizoval jinde a vyrazneji. Pokud jsi fanousek Landa a jsi s jeho vykonem v pohode, nic proti.
On ich asi ani nezacal brat, tam bude korenova pricina. Zatrpknuty Hamiltonov fan, Verstappenov hater, nic viac, nic menej. Uz len teraz vidi v Norrisovi druheho protekcneho chlapceka McLarenu( po Hamiltonovi), takze automaticky ma problem s Piastrim. V jednoduchosti je krasa
Teba zas mama neustrazila a dostal si sa na internet ty naruseny tinedzer?
Myslel som si, že už od podobne primitívnych vyjadrení upustil (najmä po tom, čo nakecal minulú sezónu), ale zjavne nie , ja si stále nemôžem pomôcť, niekto by mu mal všetko kontrolovať predtým, než niečo povie, lebo niekedy sú to fakt blbé vyjadrenia (čo len potvrdzuje to, čo som písal minule, je to “simple Lando”, a to nie je “hejt”, len konštatovanie).
Norris tu je kritizovaný skoro za všetko. Že urobil to, alebo že neurobil hento. Z veľkej miery podľa mňa za to môže niekedy až naivný prístup k médiám, to platí ale aj pre Mclaren, jeho otvorenosť, úprimnosť a niekedy až naivita. Potom trocha psychická labilita, ktorú samozrejme vycítili fans Piastriho a Verstappena a idú po ňom, ako po údenom. Ja si ale nemyslím, že Norris sleduje “sociálne” siete, vrátane F1online.sk, takže tu sa snaha asi míňa účinku. Za mňa si myslím, že robí dobrú robotu, čo ocenil aj Stella a či a nakoľko sa súperi dotiahli čoskoro zistíme. Či?
Landovi tie socialne siete poliezli uz pred casom na mozog, neviem ci minuly resp predminuly rok uz kdesi avizoval, ze si dava pauzu od toho, to bolo v casoch kedy nemal vitazstvo a na instagrame hlavne a na youtube komentaroch sa sklonovalo vkuse, mimo ine, “Lando NoWin”
Ale podľa mňa robí dobre. Pozri sa na hokejistov, alebo fotbalistov, či iných vrcholových športovcov. Keď sa na turnaji nedarí, majú doslova zakázané sledovať sociálne siete.
Rodina s dilinom co na jedneho napise, ze ma talent a za druheho ze jazdi autopilot ? To musis byt slusne naruseny… A takych ako ty je tu zjavne dost. krasne ste sa zoradili
Aspon ze vsetci verite v nadludskeho Maxa, ktory straca na titul s druhym najrychlejsim, ak uz teraz nie najrychlejsim monopostom v startovom poli a to pred rokom ziskal titul s tretim najlepsim monopostom podla miestnych odbornikov vsak @Jos_Is_Back
Ani som si ich nezobral, ked som si precital tvoj profesionalny rozbor sil monopostov na trati
Este, ze si nam vysvetlit, ze Norris jazdi hlboko pod moznostami monopostu. Lebo zase si potom protirecis s dalsimi miestnymi odbornikmi, ktori tvrdia ze za Landa jazdi monopost, nie on…
Ja nemam problem s Piastrim, ja by som ich nechal zavodit. Problem je, ze je tu kopa odbornikov co hned hejtuje prave Hamiltona a Norrisa. A to len preto, ze prave VAS OBLUBENEC nevedie sampionat. Takze mna tu usmernujes, no sam robis opak.
Ak ja som ťíneďžer a mamka mi kontroluje pristup na internet, za co sa pokladas ty ? Ked mas taketo ukazkove chovanie na internete a vzdy utocis na ludi, ked argumenty dojdu. A vlastne utocis vsade, ak niekto nezdiela tvoje rozpravky o nadprirodzenom Maxovi
Ale ako som uz pisal viac krat, bez teba by tu bola nuda. Nemam ti to za zle, zase v teme politickej sme boli za jedno… ale to sem uz nepatri… tak nech sa ti dari a menej vyzdvihuj toho Maxa, lebo mu hlavu o strop obijate s miestnou sektou.