Lando Norris: Nechcel som, aby mi otec platil vstup do Formuly 1 | Magazín F1 - F1online.sk

Len hŕstke šťastlivcov sa podarí dostať do Formuly 1. Niektorým vďaka obrovskému talentu, iným vďaka tučnej peňaženke. A aj keď je otec Landa Norrisa milionár, britský jazdec prezradil, že od svojho otca nikdy nechcel finančnú pomoc, aby mohol pretekať v efjednotke.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/156607/lando-norris-nechcel-som-aby-mi-otec-platil-vstup-do-formuly-1

poslednu dobu som si šimol zaujmavu vec nemam rad Hamkača Norris Rusell a viete čo ty piloti maju jednu vec spoločnu su to angličania a prečo lebo ich ego je velke a radi si ta trochu zoseba robia mesijašov Lando Norris určite by si sa dostal tam kde si sam určite kamo tvoj otec ti nepomahal ne do F2 si sa dosta ako ? do F1 si sa určite nedostal aj pre svoje vykony ale určite nebolo naškodu maťzasebou ocka ktory mal dosť penazi a čo je ešte lepšie spusta kontaktov na ine firme ktory radi spozorovali ta

Já myslím, že je to zcela přirozená součást dědictví.
Tak jako dědíme po rodičích určitý sociální status, tak dědíme i geny.
Ani za jedno nemůžeme, nejde to oddělit a myslím, že bychom to měli maximálně využívat a rozvíjet.

Nepriamy odkaz na Lanca Strolla (aka windowlicker) :grinning:

3 Likes

toto nieje o genov nepači samy ked niekto pride a začne hovoriť otom ako to mal tažke a pritom jeho otec je milionar Lando ani nevie ake tažke by bolo sa presadiť keby jeho otec bol običajny uradnik nebo učitel nebo običajny pracovnik v tovarny pak by vedel očom hovori ake tažke by bolo vôbec začať a presadiť sa ved Lando by to mohol mať lahšie už iba keby bol syn nejakeho majstra sveta

pači samy ako syn milionara hovori ako to mal tažke a ako len daka sebe sa dostal do F1 nechem mu brať iluzie ale je ako Lanca Stroll čo myslite nezačinali na stejnom ? ved su z bahatej rodiny ktora nemusela nykdi riešiť peniaze dostali to čo chely ich rodičia mohly ich podporovať na plno a venovať sa tomu nemaju ani šajnu otom čo šetko by musela obetovať priemerna rodina z priemernim platom aby syn mohol jazdiť motokary a nebo F3 čo už tam je to finačne naročne a priemerna rodina by len tažko mala na to peniaze a už vôbec na F2 najst sponzora je strašne tažke takže Lando ano tvoj talet a tvoje shopnosti ty dali možnosť sa dostať do F1 ale ten štart by si mal omnoho taši nebit z bohatej rodiny

urciite Lando nezacinal stejne ako Stroll junior

Boha chlape to je strašné čo za s.r.ačky dávaš. Nemá to ani hlavu ani pätu a o tej polomongolštine ktorou píšeš ani nehovorím. Potrénuj gramatiku.

2 Likes

No upřímně - s motorsportem začínal podle všeho hodně podobně jako Stroll…
Pokud to bylo míněno cíleněji jako “nezačínal jako Stroll v F1”, tak to pravda bude, Lando přeci jen prošel do F1 s větším podílem vlastní výkonnosti, to mu nikdo nebere.
Jenže podpora rodiny je v jistém smyslu ještě důležitější v nižších sériích, tam je sponzorů méně a pokud to mladému talentu nemůže financovat alespoň zpočátku rodina, tak v podstatě nemá šanci žádnou. A tyhle starosti Lando zkrátka nezažil a v tomto se od Lance nijak neliší.
Jinak nic proti němu, já ho mám naopak celkem v oblibě, ale tohle jeho tvrzení byly fakt dost kecy, kterými se spíš shazuje :frowning:

1 Like

Ale on přece nepopírá, že mu otec zásadně pomohl dostat se až do F2.

3 Likes